Gibidyl Shampoo Advanced (150 ml)

Gibidyl Shampoo Advanced (150 ml)

289,00 kr
289,00 kr

Loading availability message…

Trine Balleby
Med Gibidyl Advanced Shampoo stimulerer du hårvæksten, opnår en større volumen og bedre forankring mod tyndt hår og hårtab.
  • Egenskaber:
Dag til dag levering
Vi sender alle hverdage og søndag
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-
Med Gibidyl Advanced Shampoo stimulerer du hårvæksten, opnår en større volumen og bedre forankring.

Gibidyl Advanced Shampoo indeholder ekstrakt fra det gammel naturlige lægemiddel Ginkgo Biloba (Cosborg-PGB/25) der er med til at sikre dig imod hårtab og tyndt hår.

Franske forskere i laboratoriet Dermscan har testet denne shampoo på mænd og kvinder for dets effekt. Resultatet efter 2-4 måneders brug viste at, to ud af tre forsøgspersoner opnåede stærkere hår samtidig med et bremset hårtab og at hårets antal steg med op til 46%.

Denne effekt opnås idet Gidibyl Advanced Shampooen stopper det hormon i hårets bund der er med til at skabe hårtab hos mænd. Derudover er shampooen med til at forøge blodstrømmen til dit hår der styrker hårrødderne og giver dig en bedre forankring sådan at dit hår sidder bedre fast og du undgår hårtab.

Gibidyl Advanced er baseret på de naturlige midler fra blandt andet Ginkgo Biloba planten og er samtidig fri for parfume, farvestoffer og parabener. Indeholder desuden apigenen fra citrusfugt og oleanolsyre fra olivenblade.

Efter hårvask med Gibidyl Advanced Shampoo anbefales det at du også bruger Gibidyl Balsam for et optimalt resultat med sundere hår.
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

I tvivl om hvilke produkter du skal købe? Tag vores 2 guides til hudpleje lige her >>

Ofte købt sammen med: