Gibidyl Shampoo Forte (150 ml)

Gibidyl Shampoo Forte (150 ml)

249,00 kr
Gibidyl Shampoo Forte er med til at fremprovokere at nye hår vokser ud igen.
Kun 3 tilbage!
249,00 kr

Gibidyl Shampoo Forte er med til fremprovokere at nye hår vokser ud igen.

Du kan med denne Gibidyl Shampoo Forte få sundt og styrket hår og samtidig modvirke tyndt hår eller hårtab. Dette skyldes at Gibidyl Forte Shampooen indeholder naturlige ekstrakter fra det anerkendte lægemiddel Ginkgo Biloba (Cosborg®-PGB/25™) der er med til at forøge blodomløbet i din hårbund, hvorved du opnår en bedre hårvækst og styrkelse af hårsækkene, der vil resultere i at du får du får mere fylde og sundere hår.

Gibidyl Shampoo Forte er testet i det franske laboratorium Dermcan for at afprøve dets effekt. Efter at være testet på både mænd og kvinder viste forskningen at du med brug af Gibidyl Shampoo Forte kan få ny hår til at vokse ud igen og samtidig modvirke tyndt hår.

Gibidyl Shampoo Forte indeholder kun naturlige midler og har derfor hverken farvestoffer eller unødig parfume.

Anvendelse: Shampoo fra Gibidyl kan fås i forskellige styrker. Det anbefaledes at du bruger Gibidyl Shampoo Forte i tre måneder for at opnå en hurtigere og mere effektiv effekt. Efterfølgende kan du bruge Gibidyl Shampoo for at vedligeholde effekten. Gibidyl Shampoo Forte kan dog stadig benyttes dagligt hvis du ønsker en kraftig effekt.

Brug sammen med Gibidyl Balsam for opnå pænere og mere smidigt hår.
Se lignende produkter
Spørgsmål
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!
Ofte købt sammen med: