Giesen & Forsthoff De Luxe Straight Razor Barberkniv (Blommetræ Håndtag, 5/8")
Gratis fragt

Giesen & Forsthoff De Luxe Straight Razor Barberkniv (Blommetræ Håndtag, 5/8")

899,00 kr
Giesen & Forsthoff har gjort det igen! Som så mange gange før. har de produceret en stilren barberkniv i den absolut bedste kvalitet.
Kun 2 tilbage!
899,00 kr

Ønsker du en stilren og samtidig maskulin barberkniv, så er Giesen & Forsthoff De Luxe Straight Razor den rigtige kniv for dig. Barberkniven er produceret i Tyskland og er blevet udstyret med et 5/8 tommer carbon blad og et håndtag i den kendetegnende maskuline blommetræ.

Håndtaget
Giesen & Forsthoff har med det mørke blommetræ håndtag og det lækre barberblad skabt det perfekte visuelle udtryk. Du vil med Giesen & Forsthoff De Luxe Straight Razor få misundende blikke fra alle andre mænd - og det skal du kun se som et kompliment, fordi en barberkniv fra Giesen & Forsthoff er kun fra rigtige mænd.

Kniven
Når det kommer til selve kniven er der heller ikke sparet på noget. Kniven er lavet i carbon stål og har fået en foreslibning, som giver dig en barberingsklar kniv fra dag et. Kniven har fået Giesen & Forsthoff's kendte De Luxe blad og du vil dermed regne med at have en barberkniv resten af dit liv, da De Luxe er kendt for lang holdbarhed.

Specifikationer
Størrelse: 5/8"
Håndtag: Oliventræ
Slibning: Hollow Ground
Spørgsmål
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!
Ofte købt sammen med: