Giesen & Forsthoff Double Edge Safety Razor Vintage Edition (Oliventræ, 100 mm)
Gratis fragt

Giesen & Forsthoff Double Edge Safety Razor Vintage Edition (Oliventræ, 100 mm)

749,00 kr
Giesen & Forsthoff er virkelig skarpe, når det kommer til klassisk design og håndværk. De har endnu engang produceret et helt unikt produkt i form af deres vintage Double Edge Safety Razor.
Kun 2 tilbage!
749,00 kr

Giesen & Forsthoff har lavet en vintage kollektion, hvor denne rå og maskuline safety razor er blevet en del af sortimentet. Skraberen har stadig den kendte tyske kvalitet, men designet har bare fået et rigtig vintage design touch. Kombinationen af et godt håndværk og unikt design, har skabt denne fantastiske skraber, som du ikke vil finde mange andre steder på markedet.

Håndtaget
Håndtaget på Giesen & Forsthoff Double Edge Safety Razor Vintage Edition er produceret i det bedste oliventræ. Sammenspillet mellem det rå stål look på hovedet og håndtaget af oliventræ giver et maskulint udtryk, som sender dig tilbage de gode gamle barbershop tider, hvor kvalitet og håndværk var i højsædet.

Hovedet
Giesen & Forsthoff Double Edge Safety Razor Vintage Edition giver dig ikke bare en barbering i verdensklasse og et look som en rigtig gentleman. Der er også en økonomisk fidus ved at benytte sig af en DE Safety Razor i form af barberblade. Barberblade til en model som denne er betydeligt billigere end almindelig blade - og du vil ovenikøbet få en glattere og mere hygiejnisk barbering.


Specifikationer
Størrelse: 100 mm
Håndtag: Oliventræ
Fremstillet af Giesen & Forsthoff i Solingen i Tyskland
Spørgsmål
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!
Ofte købt sammen med: