Giesen & Forsthoff Solingen Crest Straight Razor Barberkniv (Ahorntræ Håndtag, 6/8")
Gratis fragt

Giesen & Forsthoff Solingen Crest Straight Razor Barberkniv (Ahorntræ Håndtag, 6/8")

1.249,00 kr
Giesen & Forsthoff har skabt den ultimative barberkniv, som en rigtig gentleman med respekt for sig selv skal eje.
Kun 3 tilbage!
1.249,00 kr

Super elegant barberkniv fra Giesen & Forsthoff i de absolut bedste materialer og kvaliteter. Giesen & Forsthoff tilbyder med denne kniv et ekstraordinær produkt - med et bredere blad og eksklusive indgraveringer i guld.

Håndtaget
Giesen & Forsthoff Solingen Crest Straight Razor har et håndtag i ahorntræ, som giver det fedeste look i kombination med det meget specielle blad. Som en ekstra detalje på barberkniven er håndtaget samlet med guldskurer og Giesen & Forsthoff har på den måde formået, at skabe en stilren sammenhæng mellem alle elementer i barberkniven.

Kniven
Bladet på barberkniven er en smule større end Giesen & Forsthoff standard blad og giver en mega fed effekt. Det større blad giver en følelse af "rigtig" barberkniv når du får den i hånden for første gang og følelsen vil ikke blive mindre god, når du går i gang med barberingen. Giesen & Forsthoff Solingen Crest Straight Razor har nemlig fået en hollow grind slibning, som giver dig et tyndt og skarpt blad og en barberkniv som er klar til barbering fra dag et.

Specifikationer
Størrelse: 6/8"
Håndtag: Carbon
Slibning: Hollow Ground
Indgravering: Giesen & Forsthoff i guld
Fremstillet af Giesen & Forsthoff i Solingen i Tyskland
Spørgsmål
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!
Ofte købt sammen med: