Giorgio Armani Acqua Di Gio Homme Profumo Deostick (75 ml)

Giorgio Armani Acqua Di Gio Homme Profumo Deostick (75 ml)

240,00 kr
Kun 2 tilbage!
240,00 kr

Loading availability message…

Trine Balleby
Giorgio Armani Acqua Di Gio Homme Profumo Deostick er til mænd, der ønsker en sanselig og forførende duft af skarpeste kaliber.
Dag til dag levering
Vi sender alle ugens dage
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-

Frisk og forførende deostick - Fra Giorgio Armani til velduftende mændGiorgio Armani Acqua Di Gio Homme Profumo Deostick er udviklet til mænd, der ønsker at erstatte duften af sved, med en forførende og frisk aromatisk duft, der holder hele dagen. I dag skal en deostick ikke blot fjerne lugten af sved, den skal også dufte godt - og det opfylder Giorgio Armani til punkt og prikke.

En deostick fra øverste hylde
Denne deostick er udviklet af italienske Giorgio Armani i de bedste råmaterialer, der giver en frisk og behagelig fornemmelse. Duften er forførende og frisk med kant af bergomat og havtoner. Der er altså tale om en deostick fra øverste hylde, til dig, der er interesseret i en velduftende fornemmelse.

Sådan anvendes den
Ønsker du at opnå den bedste oplevelse, påføres deosticken under armene umiddelbart efter bad, da kroppen her er ren og helt fri for andre dufte.

Giorgio Armani Acqua Di Gio Homme Profumo Deostick bør sidde i nogle minutter inden du tager tøj på. Således trænger den ordentligt ind i huden, og holder derfor hele dagen.

Indhold
75 ml
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

I tvivl om hvilke produkter du skal købe? Tag vores 2 guides til hudpleje lige her >>

Ofte købt sammen med: