Giorgio Armani Armani Code Profumo Deostick (75 gr)

Giorgio Armani Armani Code Profumo Deostick (75 gr)

200,00 kr

Specialpris: 200,00 kr

Førpris: 250,00 kr

Loading availability message…

Trine Balleby
Giorgio Armani Armani Code Profumo Deostick er beriget med en duft af særdeles maskulin karakter, samtidig med at være effektiv mod sved.
Dag til dag levering
Vi sender alle ugens dage
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-

Deosticken fra Giorgio Armani der kombinerer elegance og friskhed - og bekæmper svedGiorgio Armani Armani Code Profumo Deostick fjerner ikke blot svedlugten - den erstatter lugten med en kraftfuld, elegant og maskulin duft. Deosticken er perfekt til dig, der er på farten, og derfor naturligt kommer til at svede i løbet af dagen.

Vil du have følelsen af velvære hele dagen?
Deosticken fra det italienske kvalitetsbrand Giorgio Armani er effektiv mod sved, og giver dig en øjeblikkelig følelse af velvære og friskhed - selv i situationer hvor sveden trænger sig på. Den er udviklet efter de bedste forskrifter, der sikrer, at den forførende duft holder hele dagen.

Maskulin duft indkapslet i elegant design
Designet udstråler både elegance og maskulinitet, hvor duften afspejler det selv samme. Duften har nuancer af tonkabønner, der kombineres med akkorder af brændt storakstræ, som munder ud i en frisk, kraftfuld og maskulin herreduft.

Sådan anvender du den
For at få det bedste resultat, anbefaler vi, at Giorgio Armani Armani Code Profumo Deostick påføres umiddelbart efter et bad. Dette er fordi, at kroppen her er ren og fri for andre dufte, og derved opnås det bedste resultat. Dermed kan deosticken tilpasse sig din hud og give en frisk fornemmelse hele dagen.

Indhold
75 gram
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

I tvivl om hvilke produkter du skal købe? Tag vores 2 guides til hudpleje lige her >>

Ofte købt sammen med: