Gold Dollar Barberkniv (W58)

Gold Dollar Barberkniv (W58)

179,00 kr
179,00 kr

Loading availability message…

Kristoffer Degn
Gold Dollar Barberkniv (W58) er en god lille handy begynder barberkniv til dig, som altid har ønsket sig at prøve kræfter med en old-school barbering!
Dag til dag levering
Vi sender alle hverdage og søndag
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-
Beskrivelse
Gold Dollar har produceret denne handy barberkniv i carbon og et smalt håndtag i Ibenholt træ. Den mindre størrelse på bladet giver dig flere muligheder for styling og opbevaring bår du er på farten!

Old School Barbering
Gold Dollar har gjort det muligt for dig at prøve kræfter med en gammeldags barbering! Den gode gammeldags barbering giver en slags mandighed, samtidig at du opnår et fantastisk resultat. Ved at anvende en barberkniv får du nemlig en langt tættere og mere behagelig barbering.

Det kan tage lidt tid at mester en barbering med barberkniv, men du får klart den tætteste barbering ved at benytte en barberkniv, som i de gode gamle dage! Gold Dollar har produceret en lækker handy barberkniv til dig som ønsker at give denne barberingsmetode et skud - og du har derfor mulighed for, at test om det er noget for dig, uden at skulle ligge det helt store beløb.

Så du kan finde ud af om Old School barberingen er noget for dig, før du går over til en dyrere model og finder du ud af det ikke lige er noget for dig - så det lidt træls at have en dyr barberkniv liggende og samle støv. Selvom den er billig, holder den stadig høj kvalitet. Et solidt køb til prisen.

Håndtaget
Håndtaget på Gold Dollar Barberkniv (W58) er lavet tilsvarende smalt, som selve bladet på kniven. Det giver et super elegant look, men samtidigt et maskulint udtryk med det mørke Ibenholt træ og stål skruer. Det lille handy skaft giver et super godt grib, som gør den nem at navigere rundt med.

Kniven
Bladet på kniven er lavet i rustfritstål (Carbon) og er let olieret, som giver en god holdbarhed til bladet. Bladet på kniven er skapt når du modtager den! Udover et super skarpt blad, har kniven også fået en round point spids, som vil give dig et tilgivende og holdbart blad de næste mange mange hår.

Barberkniven er lavet i et super simpelt design, som helt sikkert vil se godt på enhver mands badeværelse! På selve bladet er der placeret "Gold Dollar" som giver det et super eksklusivt look til barberkniven.

Produktspecifikationer
- Blad længde: 4,5 cm
- Blad bredde: 2,1 cm
- Total længde: 16 cm
- Vægt: ca 37 g.
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

I tvivl om hvilke produkter du skal købe? Tag vores 2 guides til hudpleje lige her >>

Ofte købt sammen med: