Gold Dollar Barberkniv (W60)

Gold Dollar Barberkniv (W60)

179,00 kr
Gold Dollar Barberkniv (W60) er super god begynder barberkniv til dig, som altid har ønsket sig at prøve kræfter med en old-school barbering!
179,00 kr

Beskrivelse
Har du altid ønsket dig at prøve kræfter med en gammeldags barbering? Vi giver dig nu muligheden for at du kan kaste dig ud i det og øve dig i barbering med barbarkniv. Denne Gold Dollar Barberkniv er en super begynderkniv, og du har derfor mulighed for, at test om det er noget for dig, uden at skulle ligge det helt store beløb.

Du får klart det bedste resultat, hvis du benytter en barberkniv, som i de gode gamle dage! Det kan dog tage lidt tid at blive mester i old school barbering - men hvis du har mod på at lære det så vil du helt sikkert også få en langt tættere og bedre barbering. Der er bare noget ved at barbere sig på denne metode - du vil få følelsen af at være en rigtig mand, som du vil kunne mærke med det samme du prøver den gammeldags barbering!

Perfekt begynderkniv
Denne Gold Dollar Barberkniv er en super god barberkniv, som stadig holder et højt kvalitetsniveau. Du kan hurtigt bruge penge på en super lækker dyr barberkniv, men hvis du finder ud af det ikke lige er noget for dig - så det lidt træls at have en dyr barberkniv liggende og samle støv. En Kvalitetskniv kan snildt koste fra ca. 600 kr. og opefter. Derfor er det godt at starte på et lidt lavere niveau første gang man skal prøve den gammeldags barbering.

Denne Gold Dollar Barberkniv er derfor helt perfekt, fordi den ligger i det prisleje som gør at alle kan have råd til den og kvaliteten er stadig i top. Så du får en super fin barberkniv til en meget billig pris.

Barberkniven
Barberkniven er lavet i et super simpelt design, som ser godt ud at have liggende fremme på badeværelset. Skaftet er lavet i træ, som er malet sort med brune nuancer. Der er et godt grib i skaftet så du let kan navigere med kniven under din barbering.

Bladet på kniven er lavet i rustfritstål og er let olieret, som giver en god holdbarhed til bladet. Bladet på kniven er skapt når du modtager den!

Produktspecifikationer:
-Blad længde: 5,5 cm
- Blad bredde: 2 cm
- Total længde: 24 cm
- Vægt: ca 55 g.

Se lignende produkter

Spørgsmål
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!
Ofte købt sammen med: