Golden Beards Økologisk Conditioner (100 ml)

Golden Beards Økologisk Conditioner (100 ml)

105,00 kr
105,00 kr

Loading availability message…

Jonas Primdahl
En økologisk skægbalsam, som både er sund for dit skæg, din hud og din sjæl. Den er til dig som gerne vil forkæle dig selv og dit skæg
  • Egenskaber:
  • Beroligende
  • Blødgørende
  • Fugtgivende
  • Tørhed
Dag til dag levering
Vi sender alle ugens dage
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-
Golden Beards fremstiller skægprodukter til mænd, som værdsætter at deres produkter er naturlige og hjælper både skæg, hud og din sjæl! Er det fatorer du vægt højt er Golden Beards en af de eneste på markedet.

Golden Beards Conditioner
Denne balsam til dit skæg, er en flot og rå balsam, der giver friskhed, duft og sørger for at du får et lækkert og blødt skæg. Den har en naturlig flot glans, som en hver mand bliver glad for.

Balsamen er lavet på en meget naturlig vis og er rig på Carshalton lavendel, som hjælper med at rense dit skæg med en anti-bakterie formel. Derudover indeholder den Jojoba som er et olieekstrakt der giver dit skæg liv og glød igen. Den blødgør og giver et naturligt shine.

Anvendelse
Masser ind i dit skæg, og lad det sidde i 2-3 minutter før du skylder det igennem med varmt vand. Derudover gøres det blot efter behov.

Ingredienser (ENG)
Aqua (Water), Sodium laureth sulphate, Cocomidopropyl betaine, Cocamide DEA, Glycol Distearate, Cocamide MEA, Laureth-10, Cocamidopropyl betaine, Glycerine (Veg), Lavandula angustifolia (Lavender) Flower Oil, Sodium lactate, Citric acid, Sodium chloride, Geraniol*, Linalool*, Limonene* *Occurring naturally In essential oils.
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

I tvivl om hvilke produkter du skal købe? Tag vores 2 guides til hudpleje lige her >>

Ofte købt sammen med: