Gratis levering over 500 kr

Gratis levering over 500 kr

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

+200.000 glade kunder

+200.000 glade kunder

+15 års erfaring

ingen produkter fundet

Menu

Recipe for Men

Mikkel

Ekspert inden for hårpleje

Recipe For Men fokuserer altid på problemløsning, håndgribelige resultater og synlige effekter. Det gør produkterne meget teknisk, men det betyder, at de er ekstremt effektive.

Recipe For Men giver dig alle muligheder for at style og beskytte dit hår, som du har lyst - da Recipe For Men leverer mange forskellige hårvoks, der gør det nemt at være mand, uanset hvilket hår man render rundt med.

Ved Recipe For Men får du en kvalitets hårvoks, der er nem at anvende - det kan give dig et exceptionelt resultat.

Bestsellere

Hårvoks fra Recipe For Men

Når du bor i norden er Recipe For Men et perfekt match til dig! Produkterne er testet og udviklet ud fra det nordiske klima. Vejrudsigten står ofte på kulde, blæst eller regn og det er med til at udtørre huden - men i den grad også håret!

Det nordiske klima er heller ikke ligefrem med til at lægge håret ned og holde på frisuren. Det har Recipe For Men gjort noget ved! Deres effektive hårvokse går ind og giver håret et ekstra stærkt hold samtidig med, at der tilføres fugt og pleje i stor stil.

Hårvoksene er derfor udviklet til manden i norden, der foretrækker en ualmindelig holdbar frisure som giver en naturlig glans og beskyttelse.

Voks med kraftigt og medium hold

Siden år 2002 har Recipe For Men udviklet og testet deres plejeprodukter til den primære mand - ham i norden. Deres voks bliver fremstillet i Sverige og der bliver ikke sparet på kærligheden, når produktionen er igang. De sikre at hvert produkt, holder hvad det lover!

Hårvoksene fra Recipe For Men er med medium-kraftigt hold for at kunne modstå det nordiske klima. På trods af det, har deres hårvoks en nem konsistens, der gør det nemt for dig at arbejde med. Vigtigt! De giver en mat shine i dit hår og en fast holdbarhed uden at gøre det stift og fedtet.

Derfor skal du vælge Recipe For Men

Recipe For Men fungere både til kortere og længere hår og alle hårtyper. Ingredienserne i hårvoksene er nøje udvalgt for både at pleje og give fugt til dine hårstrå. En hårvoks fra Recipe er til den aktive mand der både ønsker et exceptionelt godt hold mens håret stadig ser naturligt ud uden at gøre det fedtet og stift.

Plejeprodukter behøver på ingen måde være komplicerede, det gider vi ikke. Derfor er Recipe perfekt til dig, der gerne vil være 100% sikker på en voks, som får dit hår til at sidde lige i skabet dagen lang.

Nøgleordene i Recipe For Men hårvoks er kvalitet og troværdighed. Giv dit hår den perfekte styling til al slags vind og vejr. Du vil ikke blive skuffet!