Hårprodukter

Hårprodukter til mænd


Der findes en lang række hårprodukter på markedet - men hvilke skal du vælge? Hos Made4men har vi over 10 års erfaring med hårprodukter til mænd. Som mand er det lige så vigtigt at passe på sit hår, hvis man gerne vil undgå hårtab, eller hvis blot man gerne vil bibeholde en fed frisure. Vi har arbejdet i mange år på at samle de bedste produkter på markedet til håret. Vi har kigget nærmere på hvilke shampoo og conditioner der virker bedst for mænd. Hvilken hårvoks du skal bruge til lige netop dit hår og meget mere. Ligeledes har vi arbejdet på at finde de helt rigtige brands til lige netop dig.

Dette betyder at du kan finde både store kendte brands såsom ID hair og Renati - men samtidigt kan du også finde nye brands som By Vilain og Hairbond. For os handler det om helheden. At skabe et univers omkring hårprodukter du får noget ud af.

Hårprodukter til mænd med langt hår og krøller

De fleste produkter kan bruges til kort hår, men hvilke produkter skal mænd med langt hår bruge? Eller hvad med krøller? Når det kommer til hårvoks anbefaler vi en voks med mild hold. Hvis du vælger en med stærkt hold kan håret hurtigt se fedtet ud og ligne en god gammeldags gele. Det vil vi gerne undgå. Det skal se så naturligt ud som muligt. Vælg derfor enten en clay voks såsom By Vilain Dynamite Clay el. Forming Cream fra American Crew.

Hårprodukter til tyndt hår

Døjer du med tyndt hår eller begyndende hårtab? Det kender de fleste mænd. Her er der dog også hjælp at hente. Vi har igennem de seneste par år testet flere produkter indenfor denne genre, således at flere mænd kan beholde håret på hovedet. Et af de bedste produkter vi er kommet forbi er brandet toppik der fåes i forskellige farver. Der findes et hav af forskellige produkter på markedet, men vi mener at toppik er i en klasse for sig.

Gode tips til håret


Hårprodukter til kort hår

Det giver sig selv at de fleste produkter kan bruges til kort hår. Vi anbefaler dog specielt at man overvejer hvor stift man gerne vil have håret. Hvis man gerne vil have det står op hele dagen (ja håret ;), så skal man have en ekstremt kraftig voks. Vi snakker ikke dax, den vil vi aldrig anbefale. Derimod vil vi anbefale ID hair's Titanium extreme, Renati Rock Hard eller American Crew Fiber