Hårvoks

Mikkel Fritsen
Vi har hårvoks, der opfylder alle de krav, du måtte have til en hårvoks. Det gør, at du kan style dit hår præcist, som du vil, samtidig med at det holder hele dagen - dét finder du netop lige her.

Du kan finde hårvoks med forskellige holdbarheder - alt efter hvad du ønsker. Med den rigtige hårvoks vil dit hår altid spille, når du går ud af døren - samt spille hele dagen. Vi har et stort udvalg af hårvoks fra I ID Hair, Renati, HH Simonsen, V76 By Vaughn, d:fi, SACHAJUAN, Mr. Natty og mange flere.

Skal din frisure spille, så gælder det om at finde den perfekte hårvoks, der passer til dit hår.

Skjul filtre
Filtrer efter
Side
Sorter efter

Hårvoks af bedste kvalitet og bedste udvalg

Hos Made4Men går vi aldrig ned på kvalitet af vores produkter, og du er derfor også sikker på, at du finder et stort udvalg af kvalitets hårvoks til både mænd og kvinder online her hos os. Vi går op i at finde den bedste hårvoks, der kan sørge for at holde stylingen af dit hår igennem hele dagen.


Mange af de hårvokser vi har på lager, er ikke kun kommet på markedet for at skabe styling af ens hår, men det har også en beskyttelse og plejning af dit hår. Atter engang, vi går derfor ikke ned på kvaliteten af hårvoks hos os.


Vores store udvalg af hårvokser breder sig ud til alle former for hår. Hvad enten du har kort, mellemlangt eller langt hår, så kan du vide dig sikker på, at vi har en hårvoks, der passer lige til dig.


Hvad gør hårvoks?

Udover hårvoks har den egenskab, som de fleste af os nok kender, at den styler dit hår, så har produkterne også en plejende og beskyttende effekt til dit hår. Ligeledes kan en hårvoks være med til at skabe et mere naturligt look i dit hår, hvorimod en gelé vil virke mere cremet og se unaturlig ud.


Hvordan bruges hårvoks?

Inden du gør brug af din voks til håret, er det altid bedst at starte med at give dit hår en vask. Hårene bliver helt rene, og det bliver dermed også nemmere at fordele voksen rundt i dit hår.


Start altid med en lille mængde af hårvoks, når du skal føre det i håret. Der er intet værre end stå med alt for meget af det i håret, hvortil du kan ende med skulle vaske dit hår igen. Som tommelfingerregel hos Made4Men siger vi altid, at du skal starte med, hvad der svarer til en lillefingernegl. Er dette ikke nok til dit hår, kan du altid tilføje ekstra.


Sørg herefter for at varme voksen rigtig godt op i dine håndflader. Ved at varme voksen godt op, ”vækker” du midlet i det, der gør til, at det er nemmere at style dit hår. Fordel nu hårvoksen igennem hele håret men kun med fingrene. Aldrig brug direkte håndflader. Rod fingrene godt rundt i håret og style den frisure, som du ønsker.


Made4Men hårvoks guide

Hvilken slags voks du skal bruge afhænger naturligvis af din hårtype. Vi har samlet en lille guide herunder, der kan hjælpe dig imod den rette retning af, hvilken hårvoks du bør benytte dig af.


  • Tykt hår: Har du en tykt hår, vil vi anbefale dig, at du gør brug af en mere fugtig voks til håret.
  • Tyndt & fint hår: En Fiber Hårvoks vil kunne gøre underværker for dig her, du kan med fordel afslutte frisuren med en hårspray for at sikre en længere varighed for frisuren.
  • Mellemlangt eller langt hår: Med lidt længere hår, vil håret med sin egen vægt ofte selv holde sig på plads, hvilket typisk vil være hvor håret er trukket til siden eller helt bagover.
  • Mikkel Fritsen

    Mit navn er Mikkel, og jeg er ekspert inden for alt med håret.
    Udover at benytte mig af en stor mængde af produkter hver eneste uge, har jeg samtidig skrevet blogindlæg og produkttekster om produkterne hver eneste uge. Min viden kommer fra en store interresse i fordelene og ulemperne ved håret, og vil derfor vejlede dig mod lige de produkter du har brug for.