Hårvoks

Stort udvalg af billig hårvoks fra ID Hair, Renati, Fudge, American Crew, d:fi, DOOP, By Vilian, Mr. Natty og mange flere.

Billig Hårvoks

Alt for mange mænd vælger den forkerte hårvoks. Her på Made4Men ligger vi en stor ære i, at sælge kvalitets hårvoks til billige priser. Vi sælger voks fra de mest eftertragtede brands. Hårvoks fra ID, Renati, American Crew, D:fi, Baxter of California og mange flere. Vores beskrivelser på produkterne giver den helt rigtige vejledning til hvilken voks, der vil passe perfekt til dig.

Brand du finder hos os: ID Hair, Renati, American Crew, Osmo, d:fi, HairDo!, Baxter of California og Men-ü

Kun de bedste hårvoks til mænd

Til mænd med kort tyndt hår med potentiale til at stritte, vil vi anbefale en mat voks med masser hold i. Det giver naturligvis et kraftigt hold og falder derfor ikke ned.

Forslag til en god voks: ID Voks Extreme Titanium, Renati Rock Hard voks, d:fi Extreme Cream, Hair Do! Hard Wax, med flere.

Til mænd med kort og tykt hår
En Fiber voks vil være et godt bud på den perfekte voks. Fibrene føles typisk tørre, men det er ikke tilfældet. Fibrene i vokse er typisk baseret på vand, hvilket gør den let at vaske ud af håret efter brug. Fiber voks giver et stærkt hold og en smule glans, perfekt til dig med lidt tykkere kort hår. Her er blandt andet American Crews Fiber voks et fantastisk valg. Den finder du under → American Crew

Til mænd med mellemlangt- langt hår
Anbefaler vi på det kraftigeste, at man fravælger vokse med alt for stærkt hold, da det kan blive en kamp at arbejde med, samt at det kan blive svært at vaske ud af det lange hår. Mindre hold og mere shine er vejen frem for fyrer med længere hår end gennemsnittet. Her skal du kigge efter vokse med navne som; Forming, Grooming, Molding og Pomade.
Pomade er fantastiske produkter til mænd med meget langt hår der ønsker enten at kaste det bagover, eller sætte det meget tæt. Der er samtidig masser af glans i pomader og forhindre som bonus at håret tørre ud.

Du kan også med stor fordel læse vores guide til, hvilken hårtype du har eller ønsker og hvilke produkter der fitter disse typer:

Hårvoks forklaret:

Pomade
Der er to slags pomader som dominerer markedet; petroleum baseret pomader og vandbaseret pomader.
Petroleum pomader er den originale pomade. De er typisk lavet af mere grisede og fedtede ingredienser, som giver mere shine og hold.
Vandbaseret pomader er - sjovt nok - lavet på vand og gør dem langt nemmere, at vaske ud af håret igen + de ikke er nær så fedtet som petroleum pomaderne. De vandbaseret pomader er typisk sundere for din hovedbund, men mange foretrækker altså de gammeldags pomader.

Pomader er til dem, som ønsker en slikhårs-effekt; en stram og shiny frisurer, som f.eks. kunne være klassisk slikhår, hestehaler eller generelt bare hår der skal kastes bagover.

Gel Produkter
Gels er typisk mere gennemsigtige og tyndere i konsistensen end pomader og vokse er. De bliver dog tykkere og tykkere i konsistensen, alt efter hvor meget hold der er tilføjet i den givende gel.

Der hvor gel virkelig skiller sig ud, er effekten efter påførelsen. Gels efterlader nemlig typisk dit hår stift og shiny - lidt ligesom du lige har været i bad faktisk. Alt efter tykkelsen af dit hår, anbefales det at du bruger en mindre kraftig gel jo tyndere dit hår er.

Voks og Paste
Voks, "paste" og clay går alt sammen under samme kategori: Voks. De er betydeligt tykkere i konsistensen end mange andre styling produkter. Dog er de unikke på den måde, at de ikke vil gøre dit hår stift på samme måde som f.eks. en gel.

Vokse skifter utrolig meget mellem shine og hold. Du skal derfor være opmærksom på, hvilken type voks du vælger og hvordan de sætter sig i håret. Størstedelen af almindelige vokse giver et mat touch, som er perfekt til f.eks. et rodet look.
En lillefinger regel: Jo mere hold, jo mere tørt look får du!

Creme og serums
Cremer og serums til håret bliver typisk anvendt som et lille ekstra touch efter din styling, eller bruges som en slags beskyttelse til dit hår.
De indeholder typisk ikke hold, men gør til gengæld at håret er lettere at have kontrol over.