Hårvoks

Mikkel Fritsen
Vi har hårvoks, der opfylder alle de krav, du måtte have til en hårvoks. Det gør, at du kan style dit hår præcist, som du vil, samtidig med at det holder hele dagen - dét finder du netop lige her.

Du kan finde hårvoks med forskellige holdbarheder - alt efter hvad du ønsker. Med den rigtige hårvoks vil dit hår altid spille, når du går ud af døren - samt spille hele dagen. Vi har et stort udvalg af hårvoks fra I ID Hair, Renati, HH Simonsen, V76 By Vaughn, d:fi, SACHAJUAN, Mr. Natty og mange flere.

Skal din frisure spille, så gælder det om at finde den perfekte hårvoks, der passer til dit hår.

Skjul filtre
Filtrer efter
Side
Sorter efter

Hårvoks af bedste kvalitet og bedste udvalg

Hos made4men finder du det største og - i følge os selv, det bedste udvalg af hårvoks - Vi yder vores bedste for at tilbyde det bedste hårvoks, der opfylder dine krav, så du kan stile og beskytte dit hår efter eget ønske!

Vores udvalg rummer produkter af hårvoks tl mænd og kvinder - Hårvoks, der kan være med til at style dit hår efter dit ønske, eller beskytte dit hår og pleje det hvis du ønsker det.

De mange forskellige produkter, giver dig mulighed for både at finde hårvoks til kort hår, mellemlangt hår og hårvoks til langt hår - alt efter hvad du ønsker!

Hos os finder du bl.a. det hårvoks, der er bedst i test!

Hvorfor bruge hårvoks?

Vi befinder os efterhånden i en tid hvor udseendet betyder en hel del, med hårvoks kan man fremstå mere stilren. Det er heller ikke nogen hemmelighed, at en stor del af det modsatte køn finder dig mere attraktiv med mere stilet hår.

Hårvoks giver dig mulighed for at udforske og style dit hår som du ønsker, vi tilbyder flere forskellige hårvokse, der også kan være med til at beskytte og blødgøre dit hår - Med disse kan du bibeholde dit sunde hår.

Hårvoks giver dig mulighed for at styre og kontrollere dit hår som du vil, hvor du hurtigt finder ud af hvad, der fungerer for dig i hverdagen.

Hvad kan hårvoks?

Vores udvalg af hårvoks har nogle forskellige egenskaber, det kan godt være kompliceret at finde ud af hvilken hårvoks du gerne vil bruge. Hårvoks kan både være godt til at style og styre håret, styrke og beskytte håret, men også være godt overfor enden selve håret eller en sensitiv hovedbund du kan døje med.

Din første tanke vil nok være, "hvilken hårvoks skal jeg bruge?", først og fremmest skal du finde ud af hvad du vil priotitere i forhold til styling og beskyttelse af dit hår og måske også overfor din evt. sensitive hovedbund. Til at hjælpe dig på vej med at udvælge den perfekte hårvoks til dig, har vi samlet en hårvoks-guide til dig.

En hårvoks-guide til dig

  • Med tykt hår bør du bruge en mere fugtig voks - En tør voks kan hurtigt gøre det svært at styre håret som du gerne vil
  • Med tyndere eller finere hår, kan det være at du har brug for mere fylde i dit hår! - En Fiber Hårvoks vil kunne gøre underværker for dig her, du kan med fordel afslutte frisuren med en hårspray for at sikre en længere varighed for frisuren.
  • Du kan med fordel holde dit hår kort eftersom det vil være nemmere at styre og få til at stritte.
  • Foretrækker du mellemlangt eller langt hår, så har det ikke brug for så meget hold. Med lidt længere hår, vil håret med sin egen vægt ofte selv holde sig på plads, hvilket typisk vil være hvor håret er trukket til siden eller helt bagover.

Hårvoks mærker

Der er mange forskellige hårvoks brands, og dermed også mange forskellige typer af hårvoks. Det er svært for os at fortælle dig hvilket brand, der er bedst af alle. Som hjælp til dig har vi samlet de bedste hårvoks brands på markedet og nogle af deres mest populære produkter, netop for at give dig en ide om hvad, der er rigtigt for dig.

ID Hair

Først og fremmest tilbyder vi ID Extreme Titanium (BESTSELLER), som egner sig godt til kort hår og mange forskellige hårtyper. Den giver super meget hold hvilket gør at den holder til langt hen på dagen, samtidig er den med til at give et mat udtryk. Har du mellemlangt hår og ønsker at bruge en voks fra ID Hair, så tilbyder vi også voksen ID Hair Hard Gold, der nemlig har knap så meget hold og giver et look med mere glans.

Njord

Njord Hair Wax, der på en anden måde egner sig godt til kort hår men mange forskellige typer af hår. Voksen er blød og nem at smøre ud i hænderne, trods den stadig er en kraftig hårvoks, der holder hele dagen.

American Crew

American Crew har flere forskellige typer hårvoks, American Crew Fiber er en meget populær voks deriblandt. Det er en voks, der giver håret et naturligt og mat udseende og den fungerer til de fleste frisurer. Amercian Crew Defining Paste er en voks, der giver en glans og en hvis fyldighed i håret. Den har en frisk duft af citron og mynte.

Renati

Renati Rock Hard giver et mat look og har et godt hold, det er derfor også den stærkeste voks fra Renati serien. Lige præcis den her voks er god at bruge hvis du dyrker sport, den løber ikke eftersom den ikke indeholder lanolin. Renati Straight Hold Glaze - Hårvoks gør det muligt for dig at style dit hår i løbet af dagen, det er en voks der ikke gøre håret helt stift.
Mikkel Fritsen

Mit navn er Mikkel, og jeg er ekspert inden for alt med håret.
Udover at benytte mig af en stor mængde af produkter hver eneste uge, har jeg samtidig skrevet blogindlæg og produkttekster om produkterne hver eneste uge. Min viden kommer fra en store interresse i fordelene og ulemperne ved håret, og vil derfor vejlede dig mod lige de produkter du har brug for.