House 99

Mikkel Fritsen
House 99 er til manden, der kan lide at gå op i sig selv - præcist som David Beckham, der står bag denne fantastiske maskuline serie, der giver dig rig mulighed for at style dit hår.

Går du meget op i stylingen af dit hår, så har du fundet produkterne, du skal bruge. Med House 99 kan du nemlig eksperimentere med de mange forskellige frisurer, du kunne ønske, da hårvoksene kan holde et hvert hår.

Produkterne bliver ikke mere attraktive eller maskuline end House 99 er - her er du virkelig en ægte mand.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Hårvoks af bedste kvalitet

Med en voks fra House 99 - udviklet af selveste David Beckham - får du den perfekte styling til dit hår. Beckhams intentioner er, at give mændene det bedste af det bedste i håb om, at de føler sig mere komfortable med sit udseende.

Beckham ham selv har haft mange skiftende frisurer og looks, som har sat sine præg verden over i den mandlige kultur. Så snart han var på banen med en ny frisure, gik der ikke længe før inspirationen havde spredt sig rundt omkring i verdenen til mændene.

House 99 hårvoks er udviklet til brug af alle hårtyper og giver det perfekte hold hele dagen. Det har været nødvendigt for superstjernen, om så han var på fodboldbanen eller den røde løber. Du kan med glæde anvende de effektive hårvoks til enhver lejlighed!

House 99 til manden der er opmærksom på sit udseende

Navnet House 99 kommer ikke ud af det blå. Ordet "House" skal repræsentere det fællesskab, som Beckham vil forsøge at skabe i mandekulturen. Tallet "99" er repræsenteret år 1999, som var året for legenden. Manchester United vandt "The Treble", han blev gift med den alt for lækre Victoria Beckham og sammen fik de deres første barn, Brooklyn.

Beckham og House 99 vil gerne give mændene mulighed for at eksperimentere med sit look. Om det så er at gå efter Beckhams look, eller dit helt eget. House 99 er til den stilbevidste mand, som ved, at de rigtige produkter og pleje er vejen frem til at finde sin egen stil.

Derfor skal du vælge voks fra House 99

Produkterne er fundet i samarbejde med professionelle frisører og laboratorier - Beckhams udvalgte favoritter. Der er derfor ikke sparet på kvaliteten. Ingredienserne i hans voks er med til at give det perfekte maskuline look samt en blød og lækker tekstur, der gør det nemt for dig at style håret.

Ingen ved hvad dagen bringer, så hvorfor ikke starte dagen med en frisure der står skarpt hele dagen? Hårvoksene fra House 99 har et utroligt hold samtidig med, at de faktisk er lette at vaske ud.

House 99 er udviklet til at give mænd de redskaber der skal til for enhver frisure til at sidde lige i skabet. Og hvis der er noget Beckham kan, så er det da at få frisuren til at sidde lige i skabet!
Mikkel Fritsen

Mit navn er Mikkel, og jeg er ekspert inden for alt med håret.
Udover at benytte mig af en stor mængde af produkter hver eneste uge, har jeg samtidig skrevet blogindlæg og produkttekster om produkterne hver eneste uge. Min viden kommer fra en store interresse i fordelene og ulemperne ved håret, og vil derfor vejlede dig mod lige de produkter du har brug for.