Paste- og Cremevoks

Mikkel Fritsen
Paste og Creme er et hårstyling produkt der har en cremet tekstur og giver et let hold. De findes dog i forskellige varianter med forskellige frisurer in mente.

Denne type voks er den klart mest populære til længere hår. Her er den god, da den holder godt på håret, uden at tynge eller fedte for meget.

Man siger ofte at paste er mellemting mellem en alm. voks og en pomade, den har nogle egenskaber fra begge produkter men leverer ikke i samme grad. Det gør den dog ikke mindre effektiv til din frisure!

Sorter efter

Ofte stillede spørgsmål - Hårpaste og -creme

Hvad er hårpaste og -creme?

Paste og creme til håret er stylingprodukter som er lettere og mere flydende i konsistensen. Dette giver et let hold til længere frisurer uden at tynge. Disse produkter findes i utallige udgaver, og med hver deres formål.


Hvordan bruger jeg hårpaste og -creme?

Tag ca. en to krones størrelse af produktet i hånden, og varm det godt op. Derefter fordeler du produktet jævnt i tørt hår eller håndklæde tørt hår. Du skal sørge for at komme helt ud i spidserne, da dette vil give dem fugt og forhindre dem i at blive flyvske.

Mikkel Fritsen

Mit navn er Mikkel, og jeg er ekspert inden for alt med håret.
Udover at benytte mig af en stor mængde af produkter hver eneste uge, har jeg samtidig skrevet blogindlæg og produkttekster om produkterne hver eneste uge. Min viden kommer fra en store interresse i fordelene og ulemperne ved håret, og vil derfor vejlede dig mod lige de produkter du har brug for.