Se denne uges vilde kampagner: lige her >>
Spar op til 30% på Skægpleje og Trimmere

Pomade

Mikkel Fritsen
Mangler du en voks til håret, der kan kontrollere selv dine krøller, og derved skabe lidt mere ro i frisuren? Så skal du have fingrene i en hårpomade, der kan klare alt slags hår.

Vi har et bredt sortiment af forskellige hårpomader nedenunder, og du kan helt sikkert finde den hårpomade, der passer til dit hår. Hver pomade er speciel og har forskellige egenskaber og fordele, så vælg efter din egen hårtype.

Vælg en hårpomade hvis du ønsker, at den skal kunne holde et hvert slags hår - det giver dig jo rig mulighed for at skifte frisurer.

Skjul filtre
Filtrer efter
Sorter efter

Hvad er Pomade?

Grunden til pomade er anderledes fra normal voks, er fordi den kan bruges til mange forskellige ting. Pomade er lidt mere fedtet end almindeligt hårvoks, og er derfor også ekstra godt til en slikket frisure.

Pomader kan komme i flere forskellige varianter, nogle kan være utroligt hårde og vildt fedtede, disse er næsten umulige at vaske ud igen, vi har derfor valgt at have fokus på pomade, som kan give et godt og slikket look, men som også er nemme at vaske ud af håret.

Fordelen ved pomader er at de kan bruges i alle hår typer fra langt til kort og i tykt og tyndt hår. Pomade har ikke et ligesom kraftigt hold som andre vokse, det er ikke en pomade du skal vælge hvis du vil have strithår.

Du skal derimod vælge en pomade hvis du gerne vil have et slikket look, der holder hele dagen. Pomade holder nemlig det slikkede look meget bedre, end en almindelig hårvoks holder dit strithår.

Top 3 Pomader

Nr. 1 - Baxter of California Clay Pomade
Denne pomade fra Baxter of California giver et meget mat look, og har et middel/stærkt hold. Den er god til både langt og kort hår, og er utroligt nem at arbejde med.
Læs mere her >>

Nr. 2 - Dapper Dan Deluxe Pomade
Pomaden fra Dapper Dan er en meget fleksibel pomade, som også kan bruges i flere forskelige hår typer. Den er vandbaseret, så den er også nem at vaske ud efter brug. Den giver et mere skinnende look og er meget nem at arbejde med.
Læs mere her >>

Nr. 3 - Hair Do Organic Pomade
Når du køber en Hair Do Organic Pomade, får du et hav af stylingsmetoder, fordi det ikke er en 100% ren pomade, men også minder lidt om en hårvoks. Det er en rigtig lækker voks, der giver et mat look, og et super godt hold.
Læs mere her >>

Sådan gør du

Det første du skal være opmærksom på, når du bruger pomade, er at det ikke er ligesom med almindeligt hårvoks. Her er det en god ide' at håret er en smule fugtigt, fordi så er pomaden meget nemmere at arbejde ind i håret.

Kom en god fingerspids pomade ud i dine håndflader. Om det er nok til dit hår, afhænger meget af hvor tykt, langt og krøllet dit hår er. Det afhænger også meget af hvordan du gerne vil have frisuren til at se ud.

Hvis den skal være meget slikket kræver det selvfølgelig en del mere voks. Når du har fået styr på mængden, så er det igang med at varme den op. Masser pomaden i mellem håndflader og sørg for den er varm og smidig. Så er det sidste der er tilbage stylingen, og det er helt op til dig selv.
Mikkel Fritsen

Mit navn er Mikkel, og jeg er ekspert inden for alt med håret.
Udover at benytte mig af en stor mængde af produkter hver eneste uge, har jeg samtidig skrevet blogindlæg og produkttekster om produkterne hver eneste uge. Min viden kommer fra en store interresse i fordelene og ulemperne ved håret, og vil derfor vejlede dig mod lige de produkter du har brug for.