Hjemmeklipning

Mikkel Fritsen
Vil du gerne til at klippe håret i hjemmet, så du slipper for at gå til frisøren? Det kan du med stor fordel gøre - både af praktiske og økonomiske årsager.

Hvis du vil opnå en optimal klipning, så er det vigtigt, at du har de rigtige redskaber og værktøjer.

Hos Made4men har vi samlet alle de vigtigste redskaber, så du selv kan begynde og klippe.

Læs også vores guide med 7 gode råd til hjemmeklipningen.

Skjul filtre
Filtrer efter
Sorter efter

Sakse og trimmere til hjemmebrug

Når du skal klippe dig selv får du brug for noget godt udstyr - en god hårtrimmer er nemlig altafgørende. Det kan godt betale sig at anskaffe en god hårtrimmer, da disse både holder længere, klipper hurtigere, og sikrer en mere komfortabel klipning, når du vil klippe dig selv.

Hårtrimmere

Hvis du selv klipper håret med maskine, eller bare får taget nakken engang i mellem, så er det en almindelig hårtrimmer, du skal bruge. Du har mulighed for at indstille længden og gøre trimningen behagelig med det medfølgende tilbehør. Nogle modeller kan klippe 6 længder, mens andre tilbyder helt op mod 60 forskellige indstillinger. Selv de billige modeller er trådløse i dag, men køber du en dyrere model, får du længere batteritid, hurtigere opladning og nogle bedre skær.

Hårsakse

Saksen kan vise sig at blive dit vigtigste redskab. Det er ikke alle, der foretrækker at klippe alt håret med trimmer - men kun bruge den til siderne. Det kan være svært at klippe sig selv med saks, men det kan sagtens lade sig gøre hvis du bruger et spejl samtidig, så du har styr på alle vinklerne. Alternativt kan du få en anden til at klippe dig med saks derhjemme.

Derudover kan en god saks være et behjælpeligt redskab, da du med saksen lettere kan tilpasse/tilrette frisuren og hårspidserne - uden at skulle klippe alt håret af.
Mikkel Fritsen

Mit navn er Mikkel, og jeg er ekspert inden for alt med håret.
Udover at benytte mig af en stor mængde af produkter hver eneste uge, har jeg samtidig skrevet blogindlæg og produkttekster om produkterne hver eneste uge. Min viden kommer fra en store interresse i fordelene og ulemperne ved håret, og vil derfor vejlede dig mod lige de produkter du har brug for.