Skæg- & Hårtrimmer

Mikkel Fritsen
Ønsker du et knivskarpt look og en flot frisure, er det vigtigt med en god hår-trimmer og skægtrimmer.

Vi har et stort udvalg af hårtrimmere og skægtrimmere, der lader dig skabe lige præcis det look, du går efter.

Vælg imellem professionelle og almindelige hårtrimmere med præcisionskamme, med eller uden ledning.

Sorter efter

Skæg og hårtrimmer

Når du skal finde den helt rigtige skæg- eller hårtrimmer, skal du se på, om du ønsker en trimmer til hår og en til skæg, eller måske en der kan begge dele. Ofte er det sådan at trimmere der kan bruges både til hår og skæg, kommer ofte med præcisionskamme i forskellige længder samt indbyggede afstandskamme, der lader dem trimme i forskellige længder.

Samtidig skal du være klar over om du ønsker en almindelig trimmer eller en mere professionel. Pris og kvalitet hænger sammen, og derfor er professionelle skæg- & hårtrimmer er udviklet til at blive brugt mere end de almindelige. Derfor er det også disse frisørerne typisk anvender, fordi de holder længere hvis de plejes og vedligeholdet godt. Er du derimod typen der gerne vil kunne udskifte din skæg- & hårtrimmer uden at tænke videre over det, så kan du overveje om du skal nøjes med at investere i en almindelig trimmer.

Hårtrimmer

Hårtrimmere kommer med et hav af forskellige egenskaber. Mange af de professionelle hårtrimmere kommer med lineære motorer, hvilket vil sige, at bevægelserne i motoren er konstant, og at den ikke går ned i omdrejninger, når den udsættes for belastning. De forskellige hårtrimmer kommer også med afstandskamme i alle længder lige fra 0,4 mm til 46 mm. Derudover findes der ledningsfrie hårtrimmere med et indbygget batteri, der efter opladning typisk har en driftstid mellem 30 og 90 minutter.

Skægtrimmer

Det kan være svært at finde den helt rigtige skægtrimmer, da der findes mange på markedet med mange forskellige egenskaber. Det hele handler om at finde den rette skægtrimmer til dine behov.. Det vil i sidste ende jo altid være en afvejning mellem pris og kvalitet eller antal af features. Det er vigtigt at notere sig at du sagtens kan få billige skægtrimmere der faktisk fungerer udemærket, men hvis du har erfaring med trimmere og har tænkt dig at benytte den fremadrettet er det helt sikkert værd at køb en lidt dyrere model af høj kvalitet.

Vedligeholdelse af din skæg- & hårtrimmer

Med den rette vedligeholdelse kan din skæg- & hårtrimmer nemlig holde en livstid, og så giver den en bedre klipning. Rengør din trimmer ved at fjerne bladet, og skylle trimmerhovedet under rindende vand for at fjerne løse hår. Vær opmærksom på, om trimmeren er vandtæt, og derved kan tåle at blive skyllet direkte under vandhanen, så den ikke går hen og ruster.

Smør skærene ved at hælde en dråbe smøreolie for hver ende af trimmerbladet, som så bliver fordelt, når du tænder for trimmeren. Når du vedligeholder din hårtrimmer eller skægtrimmer korrekt, undgår du at bladene bliver sløve, så du kan anvende maskinen i meget længere tid.
Mikkel Fritsen

Mit navn er Mikkel, og jeg er ekspert inden for alt med håret.
Udover at benytte mig af en stor mængde af produkter hver eneste uge, har jeg samtidig skrevet blogindlæg og produkttekster om produkterne hver eneste uge. Min viden kommer fra en store interresse i fordelene og ulemperne ved håret, og vil derfor vejlede dig mod lige de produkter du har brug for.