Histoires de Parfums Blue 1-2-3 Parfume Dufte (3 x 15 ml ) (made4men)
Gratis fragt

Histoires de Parfums Blue 1.1-1.2-1.3 Parfume Dufte (3 x 15 ml )

740,00 kr
Kun 1 tilbage!
740,00 kr

Loading availability message…

Jakob Thomsen
Æske med 3 x 15 ml Eau de parfum. This is not a blue bottle 1/.1 - 15 ml. This is not a blue bottle 1/.2 - 15 ml. This is not a blue bottle 1/.3 - 15 ml.
Dag til dag levering
Vi sender alle ugens dage
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-

Histoires de Parfums Blue Case

Ønsker du at prøve et par forskellige parfumer fra Histoires de Parfums, så er dette sæt lige noget for dig. Med Histoires de Parfums Blue 1-2-3 Parfume Dufte får du muligheden for at prøve This Is Not A Blue Bottle 1.1, 1.2, 1.3.

Histoires De Parfums This Is Not A Blue Bottle serien er en følelse af mystik blandet med glæde og sensualitet. Duftene er lavet af høj kvalitet, så du sikre dig parfumer med en unik og spændende duft, som ikke er til at holde sig fra.

Histoires De Parfums This Is Not A Blue Bottle 1.1
1.1 parfume blev skabt af et uimodståeligt aldehyd, et hypnotisk kald af fantaseret glæde fra Bitter Orange. Du får en vaskeægte følelse af mystisk afgrund af Patchouli følelse, når du sprøjter denne parfume på. Duften blev skabt af uimodståelig aldehyder, der giver parfumen en unik og spændende duft, som ikke er til at holde sig fra.

Histoires De Parfums This Is Not A Blue Bottle 1.2
1.2 er en eksplosion, et prisme der splitter lyset til et væld af farver. En stråle af Efeu, Syren og Dalens Lilje oplyser en mælkevej af sandeltræ og hvid musk. Med topnoter som Efeu Blade og Pink Peber får du en parfume, som vækker sanserne både i dig og dem omkring dig.

Histoires De Parfums This Is Not A Blue Bottle 1.3
1.3 er en smeltet ring, en ny energidysning. En blodig orange sol stiger over Rose og Saffron's flammende cirkel, befriende Lærens endeløse magt. Parfumen er en eksklusiv og blomstrende parfume, der efterlader en der efterlader en frisk og sensuel duft på huden.

Anvendelse
Parfume holder altid bedre, hvis du sprøjter den på en helt nyvasket og ren hud. Vi anbefaler derfor, at du tager et par sprøjt på lige efter badet, så vil du dufte fantastisk hele dagen lang.

Indhold
3 x 15 ml
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

I tvivl om hvilke produkter du skal købe? Tag vores 2 guides til hudpleje lige her >>

Ofte købt sammen med: