Histoires de Parfums Edition Rare Ambrarem EDP (60 ml)
Gratis fragt

Histoires de Parfums Edition Rare Ambrarem EDP (60 ml)

980,00 kr
Kun 1 tilbage!
980,00 kr

Loading availability message…

Jakob Thomsen
En utrolig tidløs, drømmende og gådefuld parfume er lige præcist, hvad du får i denne maskuline og krydret parfume fra Histoires De Parfums.
Dag til dag levering
Vi sender alle ugens dage
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-

Tidløs og drømmende parfume fra Histoires De Parfums

Leder du efter en parfume, der er maskulin og krydret, og som passer til alle begivenheder, fordi den er tidløs? Så har du den perfekte parfume lige her - ikke nok med, at den er tidløs, så er den gådefuld og drømmende.

Drøm dig væk med parfumen
Denne skønne herreparfume får dig til at drømme dig langt væk til et dejligt sted - og det gør alle omkring dig også. Den er fyldt med mystisk - som gør, at du bliver gådefuld, men også yderst interessant. Du får en tidløs parfume, der kan bruges i alle anledninger.

Topnoter
  • Pink peberkorn
  • Violet
  • Elemi

Allerede fra start bliver du ramt af en maskulin duft. Du kan næsten allerede nu sidde og forestille dig det. Det mystiske og gådefulde kommer frem i disse tre ingredienser, som sørger for, at parfumen er krydret, frisk og ikke mindst ekstrem maskulin.

Mellemnoter
  • Ananas
  • Safran
  • Geranium

Du bliver nu allerede taget videre på den drømmende rejse i parfumen. I mellemnoterne kan du dufte glæde og farver igennem ananas. Derudover kommer der en dejlig duft af geranium og safran, der giver en friskhed samtidig med, at den bliver krydret.

Bundnoter
  • Sandeltræ
  • Musk
  • Vanilje

Endnu en gang bliver du bekræftet i, at parfumen er maskulin. Mere maskulint bliver det ikke i bundnoterne. Her får du den søde vanilje blandet med den træagtige duft fra sandeltræ og musk. Det giver dig derfor virkelig fornemmelsen af en drømmende rejse til et land fyldt med aromatiske dufte.

Sådan får du mest ud af Edition Rare Ambrarem
Vi anbefaler, at du bruger din parfume lige efter et bad, da din hud er helt ren og klar til parfumen. Det betyder, at duften vil hænge bedre ved hele dagen.

Er du klar til at gå ud af døren som en tidløs, drømmende men også gådefuld mand? Du får en kvalitetsparfume, der rækker længere ud over dine forventninger.

Indhold
60 ml.
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

I tvivl om hvilke produkter du skal købe? Tag vores 2 guides til hudpleje lige her >>

Ofte købt sammen med: