Hommer Skægshampoo (250 ml)

Hommer Skægshampoo (250 ml)

199,00 kr
Kun 3 tilbage!
199,00 kr

Loading availability message…

Jonas Primdahl
Hommer skægshampoo er et ægte revolutionerende produkt i skægbranchen og din hud og skæg vil takke dig for, at bruge deres produkter!
Dag til dag levering
Vi sender alle ugens dage
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-
Denne revulotionerende formular har gjort Hommer skægshampoo til en af de mest populære i dag.

Hamp olie skægshampoo
Hommer skægshampooen er nemlig baseret på en hamp olie, som er udelukkende lavet af naturlige ingredienser af højeste kvalitet, som alle har fokus rettet mod at kunne give dig et bedre og sundere skæg og hud.

Hamp olien er helt ren og slet ikke kemisk fremstillet. Det gør hampen rig på Omega 3-6 og essentielle syrere, som tilfører antioxidanter og på den måde gendanner hudens blødhed, toner og samtidig regenererer og beskytter både dine ansigts hår og din hud.

Hommer skægshampoo
Udover den utrolig effektive hamp olie, har Hommers skægshampoo fået massere af andre nytænkende ingredienser. En blanding af kokos og stivelse fra korn giver dig en lækker fyldig skim, som udrenser skæg og hud på en mild måde.

Samtidig giver en kombination af panthenol (provitamin B5) og aminosyrer muligheden for, at trænge dybere ned i håret og skabe effekten hele nede fra rødderne.

Hommer duften
Produktet har naturligvis også en genkendelig duft, som Hommer selv har skabt. Det er en sofistikeret og original duft, som har top noter af træ, bitter chokolade.

Og så er den naturligvis dermatologisk testet og klar til at bruge!

Indhold
Hemp oil, Panthenol, Silk Aminoacids, Stevia Rebaudiana, neutral pH, Fragrance (free from Phthalates, Polycyclic Musks, Nitro Musks).

Indholder ikke
SLS, SLES, Parabens, Propylene Glycol, Silicones, Mineral oil, Petrolatum/Paraffin Wax, Ethanolamines, Synthetic Dye, Alcohol, Animal Testing, Wheat/Nuts.
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

I tvivl om hvilke produkter du skal købe? Tag vores 2 guides til hudpleje lige her >>

Ofte købt sammen med: