ID Hair Extreme Titanium

ID Hair Extreme Titanium (100 ml)

90,00 kr

Specialpris: 90,00 kr

Førpris: 149,00 kr

Loading availability message…

Trine Balleby
Denne Id Hair voks er en mud wax, og har de samme karakteristika som den normale ID hair voks - blot med kraftigere hold.
Dag til dag levering
Vi sender alle ugens dage
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-
Beskrivelse:

ID Hair Extreme Titanium er muligvis den meste legendariske vokse på det dansk marked de sidste 10 år.

Voksen er anerkendt for sin fantastiske egenskaber i håret og at den er dansk produceret

Voks er altid noget ID har været gode til at lave. de er en mud wax, som nemt kan få kort og halvlangt hår til at stritte. Id Hairs Extreme Titanium er den stærkeste hårvoks fra Id, og giver dobbelt så meget hold som Id Hair Hard Gold. Voksen er fri for parabener, og giver håret et let støvet look. Extreme Titanium er en ret hård voks, men med en sødelig duft, og trods det stærke hold er voksen nem at vaske ud igen.

Id Voks Extreme Titanium er ekstremt hold til kort hår. Giver mulighed for at forme håret gennem hele dagen. Id voks Extreme Titanium giver en tydelig separation.

Sådan gør du:
Fordel ønsket mængde Id Hair i håndfladerne og derefter i håret, som formes til ønsket frisure. HUSK - sæt låget på efter brug.

Råd til det bedste resultat:
Vi har et par råd til at bruge voksen, som vi gerne vil give dig med. Vi ved at det er meget individuelt hvordan behandlervoksen i hånden og håret, samt hvilket resultat man er ude efter.
Men følgende er da en god ide at tænke over:

Brug fingrene til at sætte håret i stedet for håndfladerne
- Ved brug er håndfladende kommer der ofte for meget voks i håret de samme steder. Hvilket er noget bøvl at arbejde med, og ser rigtig dumt ud.

Bland evt. produktet med en blødere voks
- En ting som vi gør rigtig meget på kontoret. Voksen er rigtig rigtig kraftig og giver et fantastisk hold, men hvis du tilføjer en blødere voks vil der være mulighed for at forme håret lidt mere i løbet af dagen, med det samme stærke hold.

Anvend en lille mængde af gangen
- En for stor mængde af gang, kan gøre det svært at kontrollere hvor meget der er i håret, men også at der ikke kommer for meget voks i så det bliver alt for synligt med voks.

Voksen er yderst velegnet til det kort pjusket hår.
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

Bedømmelser

4.9
(24 bedømmelser)
Stjerner
Jens Barslund | Bedste bedømmelse
Fedt produkt - virker fuldstændig efter hensigten for os med forholdvis kort hår.
Stjerner
Mads | ID Voks
Fantastisk, intet mindre
Stjerner
Simon Knudsen | Mega Cool voks
Jeg har haft den hvor at jeg havde kort og langt hår. Det er helvildt godt :-)
Stjerner
Emil Bæk Bendtsen | Denne voks er simpelthen den eneste voks som har alle egenskaber som jeg søger.
Denne voks er simpelthen den eneste voks som har alle egenskaber som jeg søger. Styrke, tekstur, og ikke mindst holdbarhed, og så tører den hurtigt, så håret ikke når at falde ned mens du sætter det som fx ID Classic gør .. Denne voks er simpelthen så god og rar at bruge og om den så kostede 500kr pr bøtte ville jeg stadig købe den !..
Stjerner
Oliver Johansen | Den bedste voks jeg nogensinde har brugt
Den bedste voks jeg nogensinde har brugt. Bruger den til daglig og den er nem at bruge og vaske ud, Den holder fantastisk, men den har et minus ... REGNVEJR!..
Stjerner
rasmus nielsen | det er en mega god voks
det er en mega god voks bruger den være dag'' den holder hele dagen ''lang'' det nemt at få ud af hårt igen ok nemt at sætte det med. jeg syntes man skal over veje at købe denne voks hvis man skal have noget nyt voks....
Stjerner
Stefan Madsen | det er en fantastisk voks :)
Jeg har nu gennem de seneste år af mit liv skiftet mellem flere forskellige slags voks, fordi enten udgår de fra markedet, eller også er de ikke til at finde nogen steder! En dag skiftede jeg så til ID voks, og det er en fantastisk voks :) Den giver et rigtig godt hold i håret, især hvis man kombinerer det med hår spray, som jeg gør da jeg cykler hver dag. Frisuren står stadig efter en cykeltur i blæsevejr! Og da jeg faldt over denne her hjemmeside gjorde det jo bare det hele endnu bedre! 90kr. pr. voks, og ENDNU billigere hvis du køber flere! Hvor man i butikkerne skal give 125kr. pr stk.! Thumbs up for ID voks!..
Stjerner
mikkel :) | det her er lige mig
det her er lige mig det holde super godt og det er ikk så dyrt, hvis du syntes det er dyrt så har du ingen smag dsværre
Stjerner
oscar lange | en mega lækker voks
en mega lækker voks. har næsten ligeså godt hold som dax, og har en meget flottere glans da det ikk ser så fedtet ud. den er også utrolig nemat skylle ud, så det er en super voks. jeg synes det er godt at kompinerer den med hårspray, så får den en lidt skinende farve..
Stjerner
niels omann | det her er sgu noget kraftigt voks
det her er sgu noget kraftigt voks og en voks der er nem at vaske ud det skal vaskes ud ned varnt vand det er vigtigt at det bliver skyllet ud med varmt vand ellers ka man få svamp i håret vis det ikke bliver vasket ud..
Stjerner
Hoved Knuser | total nice
total nice. Jeg vil 100% anbefale denne til dem med kort hår. Virkelig god voks. Holder rigtig godt, og man tror det er umuligt at vaske det ud. Nej, det skylles virkelig let ud, med varmt vand under bruseren
Stjerner
Jakob Nielsen | ID Extreme Titanium er en fantastisk voks
ID Extreme Titanium er en fantastisk voks men som de siger er den god til kort hår det er rigtigt men ik' til helt kort hår som mig f.eks ;D
Stjerner
Frederik Jensen | Det er bare en super duper voks det her
Det er bare en super duper voks det her!. Det er mud wax og det er rigtig godt til at sætte hår med!. Så jeg vil anbefale denne voks til alle!.
Stjerner
Capone Lopéz | Bedste voks
Bedste voks. Remix den med rød dax - så skal håret nok skinne til pigerne (;
Stjerner
Ulrik Meelby | Den bedste voks jeg nogensinde har prøvet.
Den bedste voks jeg nogensinde har prøvet... Fantastisk hold og glans, og så er den også nem at vaske ud.
Stjerner
kasper simonsen | det bedste voks jeg har
ID Extreme Titanium det er det er det bedste voks jeg har jeg har lige købt 6 bøtter det er super godt ved iik hvad jeg skulle gør uden det elsker Extreme Titanium!! 4ever..
Stjerner
BOBBY ANDERSEN | super voks
super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks ! super voks !..
Stjerner
christian | kan bruges til både langt og kort hår (:
jeg vil bare høre om ID Voks Extreme Titanium kan bruges til både langt og kort hår (:
Stjerner
Jonas Axelsen | Den her voks er bare det bedste
Den her voks er bare det bedste så er det sagt. Den er virkelig men at bruge og er vildt nemt at skylle ud af håret igen. det er en af de bedste voks hvis ikke det er den bedste ;b..
Stjerner
Patrick Rasmussen | PERFEKT! Kort sagt: KØB DEN!
Hvis man vil have det bedste udbytte af denne voks - skal man bruge små mængder af flere omgange. Voksen bliver bedre fordelt, og sidder ikke i "klatter/striber" rundt omkring - afhængig af hvordan man bruger den. Men voksen er perfekt til kort og langt hår. Jeg har personligt halvlangt hår der skal styles hver dag for at det er pænt - og her voksen PERFEKT! Kort sagt: KØB DEN! Den er alle pengene værd!..
Stjerner
henrik mathiasen | håret bliver stift når man har det i
håret bliver stift når man har det i
Stjerner
kris nielsen | rigtig god sammen med hard gold
sikkert den bedste voks nogensinde og rigtig god sammen med hard gold
Stjerner
Jacob Svan | Super voks
Super voks, super hold. Dog lugter den lidt rigeligt af frisør-salon.
Stjerner
patrick andersen | så er jeg på en måde ikke så vild med den og på en måde er jeg
skal jeg være helt ærlig så er jeg på en måde ikke så vild med den og på en måde er jeg.. hvis man skal sætte sit hår i sårn nogle pigge så er den meget god..men hvis bare man skal sætte den sårn normalt så syntes jeg det der look bliver alt for mat ! , men ellers er den meeget godt ;D..

I tvivl om hvilke produkter du skal købe? Tag vores 2 guides til hudpleje lige her >>

Ofte købt sammen med: