Jack Black Beard Lube Conditioning Shave

Jack Black Beard Lube Conditioning Shave (177 ml)

165,00 kr
165,00 kr

Loading availability message…

Kristoffer Degn
Beard Lube Conditioning Shave med jojoba og eucalyptus er en pre-shave olie, barbercreme og moisturizer i et og samme produkt. Med dette prisvindende produkt fra Jack Black får du den bedste før, under og efterbehanding af din hud, når du skal barberes.
Dag til dag levering
Vi sender alle hverdage og søndag
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-

Beskrivelse:
Beard Lube Conditioning Shave med jojoba og eucalyptus er en pre-shave olie, barbercreme og moisturizer i et og samme produkt. Med dette prisvindende produkt fra Jack Black får du den bedste før, under og efterbehanding af din hud, når du skal barberes.
Indeholder phospolider som er essentielle for cellemembranerne og binder fugten i huden. Med denne barbercreme glider barberbladet let henover huden og du får en tæt og behagelig barbering. Med sin gennemsigtige tekstur kan du tilmed se hvor du barberer dig, hvilket også hjælper dig til at undgå rifter og sår. Beard Lube Conditioning Shave er meget let og stopper derfor ikke til mellem bladene på din skraber.
Indeholder macadamia, jojoba, eucalyptus, menthol og pebermynte. Alle kendt for deres plejende og aktive egenskaber.


Seneste pris vundet af Jack Black Beard Lube er Daisy Awards 2013 i Sverige:


Det er kåret til årets produkt i Sverige - ikke kun blandt barberingsprodukter - men blandt alle pleje produkter til mænd. Det er da alligevel OK :)Sådan gør du:
Fugt området som skal barberes. Ideelt skal du tage et bad inden barberingen. Masser en smule Beard Lube Conditioning Shave ud på området som skal barberes og lad det gerne trække ind i huden i 30-60 sekunder før du barberer dig. Afslut med at rense overskydende creme væk med varmt vand.

Hudtype:
Alle hudtyper

Størrelse:
177ml

Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

Bedømmelser

4.5
(4 bedømmelser)
Stjerner
john | Rigtig god !
5 stjerner siger alt !
Stjerner
Rob Jourdan | Jack Black Beard Lube Conditioning shave
Den skal jeg vænne mig til. Det føles som om barberskum tager bedre fat i skægget. Jeg bruger den til første omgang og skum, til anden barbering.
Stjerner
Bjarne Gyldendorf Brusen | Ville ønske, at jeg havde kendt Jack Black før i tiden!
Lige siden at jeg var helt ung og begyndte at barbere mig, har jeg døjet med øm og brændende hud. Jeg har tit måtte står 30 min. udenfor i regn, blæst eller sne, for at få min hals og ansigt til at køle ned. Jeg har prøvet alle de gængse mainstream produkter til sart hud, uden effekt overhovedet. Men da jeg prøvede denne fik jeg en overraskelse! Jeg kan nu barberer mig med skraber (proglide power) hver 2. dag, uden problemer overhovedet. Kunne sikkert også hver dag, hvis behovet var der. Jeg har købt både dette produkt, og den store halv liters flaske. Derudover er jeg begyndt at bruge Jack Black Post Shave Cooling Gel, som også er helt fantastisk.
Stjerner
Anders Schrøder | Min hud reagerer overhovedet ikke negativt på barbering mere
Efter at have startet min barberingskarriere med gilette fusion gel sensitive, fandt jeg ud af at min hud reagerede meget mindre på en gammel march 3 skum. Undersøgte markedet og fandt ultrashave som lovede guld og grønne skove - men den var en skuffelse. Jeg lider af uren og meget følsom hud i ansigtet og ultrashave hjalp overhovedet ikke på dette. Men det gør Jack black barber cremen! Huden bliver blød og fin, samtidig med at barberingen foregår nemt og bliver synligt tættere. Min hud reagerer overhovedet ikke negativt på barbering mere - hverken med min Philips shaver eller gillette fusion power skraber... 5 ud af 5 stjerner

I tvivl om hvilke produkter du skal købe? Tag vores 2 guides til hudpleje lige her >>

Ofte købt sammen med: