Jack Black Intense Therapy Lip Balm SPF25 Mint & Shea Butter

Jack Black Intense Therapy Lip Balm SPF 25 - Mint (7 g)

85,00 kr
85,00 kr

Loading availability message…

Trine Balleby
Intense Therapy Lip Balm fra Jack Black plejer, reparerer og beskytter dine læber mod sol, vind og andre påvirkninger. Læbepomaden absorberes nemt og lindrer hurtigt tørre, irriterede og sprukne læber.
Dag til dag levering
Vi sender alle hverdage og søndag
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-

Beskrivelse:
Intense Therapy Lip Balm med mint og shea butter beskytter med SPF 25 mod både UVA og UVB stråling fra solen. Læbepomaden yder desuden intensiv pleje til læberne og reparerer og lindrer hurtigt tørre og sprukne læber. Shea Butter tilfører læberne fugt, og indholdet af aktive antioxidanter styrker og beskytter effektivt, mens mint giver læbe pomaden en mild og frisk duft.


Læberne er meget følsomme overfor sol, vind og andre påvikninger og udtørrer let, og derfor er det naturligvis meget vigtigt at tilføre både pleje og effektiv beskyttelse ofte. Baxters Intense Therapy er fri for parfume og farvestoffer og er desuden dermatologisk testet.


Sådan gør du:
Brug læbepomaden dagligt for at pleje og opretholde læbernes fugtbalance. Anvend den desuden altid før ophold i solen ved at smøre den på i et tyndt lag ca 30 min., før du går ud i solen. Hvis dine læber er tørre og sprukne, kan du med fordel bruge den flere gange om dagen for at tilføre optimal pleje.

Hudtype:
Alle hudtyper.

Indhold:
7ml.

Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

I tvivl om hvilke produkter du skal købe? Tag vores 2 guides til hudpleje lige her >>

Ofte købt sammen med: