Jack Black Pit Boss Antiperspirant og Deodorant

Jack Black Pit Boss Antiperspirant og Deodorant (78 g)

124,00 kr

Specialpris: 124,00 kr

Førpris: 155,00 kr

Loading availability message…

Trine Balleby
Denne antiperspirant giver eminent beskyttelse for lugt og fugt med en skånsom formel som ikke ville irritere huden. Jack Black Pit Boss er nem at påfører og efterlader ikke ingen rester på huden eller tøjet.
Dag til dag levering
Vi sender alle ugens dage
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-
Beskrivelse:
Denne antiperspirant giver eminent beskyttelse for lugt og fugt med en skånsom formel som ikke ville irritere huden. Jack Black Pit Boss er nem at påfører og efterlader ikke ingen rester på huden eller tøjet. Antiperspiranten er fri for farvestoffer og parabener. Jack Black Pit Boss er dermatologisk testet og er allergivenlig.

Sådan gør du:
Jack Black Pit Boss påføres sparsomt under armene, vær forsigtig med ikke at påfører for meget, et enkelt strøg er nok. Antiperspiranten bruges morgen og aften eller efter behov.

Hudtype:
Alle hudtyper.

Indhold:
81ml.
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

Bedømmelser

5.0
(5 bedømmelser)
Stjerner
Jesper D. | God antiperspirant!
Virker godt og er drøj i brug, så den holder længe. Min foretrukne deo.
Stjerner
Rasmus Jensen | Fantastisk produkt.
Jeg tøvede lidt da jeg syntes prisen var lidt høj men efter at have læst anmeldelser kastede jeg mig ud i at prøve den. Jeg har sensitiv hud og har før prøvet produkter der har resulteret i større sved produktion, rødt udslæt eller irriteret hud. Der er intet problem med denne deo stick. Og du får meget for pengene da den er så effektivt. Det er så rart at gå i bad klokken 5 i'm morgenen den g have en lang, fysisk arbejdsdag også komme hjem om aftenen og ikke lugte af gnu.
Kan kun anbefales! Jeg har brugt den i lidt over en måned og der er stadig meget tilbage. Så tror ikke den er så dyr endda. Det skal også siges at duften er mild og sagtens kan bruges sammen med aftershave, cologne eller parfume.
Stjerner
Torben Klint | Bedste antiperspirant jeg har prøvet
Denne antiperspirant er drøj i brug, den beskytter i mange timer, og duften er god og neutral.
Stjerner
Peter Stegmann Kreipke | Den bedste antiperspirant der findes!
Der er ikke mere at sige, det er eden bedste antiperspirant jeg nogensinde har brugt. Den dufter behageligt og beskytter mod svedlugt
Stjerner
Thomas Olsen | God, drøj og neutral
En virkelig god antiperspirant. Virker måske umiddelbart lidt dyr, men der skal kun et enkelt strøg til for at holde beskyttelsen en hel dag. Duften er temmelig neutral, så man kan sagtens kombinere det med en cologne, hvis man vil det.

I tvivl om hvilke produkter du skal købe? Tag vores 2 guides til hudpleje lige her >>

Ofte købt sammen med: