Jack Black Supreme Cream Lather

Jack Black Supreme Cream Triple Cushion Shave Lather (236 ml)

225,00 kr
Supreme Cream Lather fra Jack Black er en prisvindende barbercreme. En luksus barbercreme, som løfter hårene væk fra huden og dermed gør det nemt for skraberen at give en helt tæt barbering.
Kun 3 tilbage!
225,00 kr

Beskrivelse:
Supreme Cream Lather fra Jack Black er en prisvindende barbercreme. En luksus barbercreme, som løfter hårene væk fra huden og dermed gør det nemt for skraberen at give en helt tæt barbering. Indeholder macadamia nødde olie, glycerin og soyabønne olie, som beskytter huden optimalt, selvom barberingen bliver helt tæt. Barbercremen kan bruges både med og uden barberkost. Indeholder ikke parfume, farvestoffer og parabener. Testet af dermatologer.

Sådan gør du:
Start med at fugte området som skal barberes. Ideelt bør du tage et varmt bad inden barberingen. Masser en smule Supreme Cream Lather ind i området som skal baberes. Brug en barberkost eller masser med fingrene til cremen skummer op. Barber dig som normalt og afslut med at skylle området som er barberet i varmt vand. 

Hudtype: 
Alle hudtyper 

Indhold:
44ml
Se lignende produkter

Bedømmelser
4.0
(1 bedømmelser)
Stjerner
Rsbb | Rigtig god barbercreme
Lækker barbercreme. Fed dejlig creme. Tager lidt tid at skumme op, i forhold til Truefitt & Hill , Taylor of Old Bond Street m.v. Man får en tæt og dejligt barbering. Duften er meget ren. Er i.f.t. Ingredienser også meget ren. Kan varmt anbefales selvom den er lidt dyr.
Spørgsmål
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!
Ofte købt sammen med: