JorgObé The Original Black Peel Off Mask (100 ml)

JorgObé Peel Off Mask (100 ml)

198,00 kr
JorgObé Peel Off Mask er en unik ansigtsmaske specielt fremstillet til at minimere og forbygge hudorme og urenheder.

Availability: In stock.

198,00 kr

JorgObé har produceret en helt unik ansigtsmaske specielt fremstillet til at minimere og forbygge hudorme og urenheder. Masken er tilsat dybderensende kaolin ler og rensende planteekstrakter, der trænger dybt ned i huden og fjerner døde hudceller.

Samtidig absorberer masken effektivt hudens bakterier og overskydende hudfedt. På den måde reduceres risikoen for tilstoppede porer der kan forårsage hudorme og udbrud af bumser.

Ved regelmæssig brug kan JorgObé Peel Off Mask også være med til at reducere hudens overskydende fedtproduktion, så du mindsker risikoen for skinnende og uren hud.

Den unikke maske størkner langsomt i ansigtet, hvorefter den forsigtigt trækkes af. Oplev hvordan huden efterlades ren, blød og velplejet. JorgObé Peel Off Mask er baseret på naturlige ingredienser og indeholder hverken parabener eller andre unødvendige tilsætningsstoffer.

Ren hud uden urenheder
Døjer du meget med hudorme eller har du problemer med fedtet hud? Har du hørt om JorgObé de laver nogle helt unikke produkter til hudpleje, og de hjælper dig med at få en ren og pæn hud.

Denne ansigtsmaske fra JorgObé er en "Black Mask" hvis du ikke har hørt begrebet "Black Mask" før så er det en ansigtmaske som hjælper med at fjerne urenheder i huden som for eksempelvis hudorme.

Du påfører ansigtsmasken på det udsatte område, og lader den tørre. Så kan du let trække ansigtsmaske af, og se at alle de små hudorme sidder fast på masken.

Det er en af de effektiviste måder at fjerne hudorme på, og det er utroligt nemt at gøre selv.

Sådan gør du
Påfør et jævnt lag på urene områder i t-zonen (næsen, panden og hagen). Undgå øjenpartiet. Lad masken sidde i 25-30 minutter til den er tør. Træk herefter masken forsigtigt af. Skyl eventuelle rester af med lunkent vand.

Anvendes 1-2 gange om ugen for bedste resultat. For optimalt resultat, påfør skin-tonic efter brug.

Indhold
100 ml.
Ekspertens pakke:
Bedømmelser
4.1
(17 bedømmelser)
Stjerner
Anna | opreklameret
Virker ikke efter hensigten. Er besværlig at arbejde med, både ved påføring og når den skal tages af. Kan ikke anbefales her fra...
Stjerner
Lars H. | Fedt produkt
Havde en del hudorme på næsen og i det hele taget en fedte hud. Efter 3-4 masker er det stort set væk. Bruger den 2 gange om ugen. Super produkt
Stjerner
Peer | Klare jobbet
Masken lover hvad den holder, der skal bruges et tykt lag og den skal tørre helt, inden man hiver den af. Men så er den også meget effektiv!
Stjerner
Line | Effektivt
Man må lide for skønheden (da det gør en smule ondt at tage masken af) men når det så er sagt bliver man virkelig skøn.
Stjerner
Sameer Adnan | Simpelthen fantastisk !
Jeg har altid haft stor problemer med uren hud, hud fedt og hud orme. Jeg søgte på nettet og fandt frem til JorgObe produktet. Jeg har brugt det 2 gange om ugen i omkring 3 måneder, både Peel off mask og Scrub mask. De har begge en utrolig effekt Huden føles meget blød efter brug. Hud ormene er blevet MEGET mindre og det har simpelthen reduceret for bumser. Mit ansigt har aldrig været så rent. Det kan helt klart anbefales! Jeg har anbefalet det til familier og kollega. De kan også simpelthen se stor forskel efter 2-3 uger.
Husk og ikke smøre under øjnene, da det er meget træls. Det vil være en meget god ide og smøre noget creme pleje efter brug. Brug det 2 gange om ugen som anbefalet og du har nok til 3-4 måneder.
Stjerner
Karina Ihler | Effektiv
Så effektiv, kan se resultater efter 2 gange
Stjerner
Dennis Jensen |
Stjerner
Søren Hedegaard | Virker næsten..
Det er et super lækkert produkt at stå med i hænderne, Men der skal et tykt lag på for at man kan trække det af igen. Desuden ser jeg ikke at den trækker så mange hudorme ud, som jeg havde håbet på.
Stjerner
Søren Dragsbæk | Fint produkt
Afhjælper fedtet og uren hud og er let at bruge.
Stjerner
Steffen Nielsen |
Stjerner
Mads Andersen | Mega god
Fantastisk god
Stjerner
Niels Johannsen | god effekt, svær at fjerne igen
Tydelig effekt på min hud, men ikke særligt nem at peele af igen.
Stjerner
john møller andersen | nem måde
virker efter hensigten
Stjerner
john møller andersen |
Stjerner
john møller andersen |
Stjerner
Bjørn Frost | Fint produkt.
Er et fint produkt, lever ikke helt op til forretningen.
Stjerner
Sara | RIgtig lækker
Denne ansigtsmaske er utrolig lækker og min hud blev dejlig blød efterfølgende.
Spørgsmål
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!
Ofte købt sammen med: