JorgObé The Original Black Peel Off Mask (100 ml)

JorgObé Peel Off Mask (100 ml)

198,00 kr

Availability: In stock.

198,00 kr

Trine Balleby
JorgObé Peel Off Mask er en unik ansigtsmaske specielt fremstillet til at minimere og forbygge hudorme og urenheder.
Dag til dag levering
Vi sender alle hverdage og søndag
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-
JorgObé har produceret en helt unik ansigtsmaske specielt fremstillet til at minimere og forbygge hudorme og urenheder. Masken er tilsat dybderensende kaolin ler og rensende planteekstrakter, der trænger dybt ned i huden og fjerner døde hudceller.

Samtidig absorberer masken effektivt hudens bakterier og overskydende hudfedt. På den måde reduceres risikoen for tilstoppede porer der kan forårsage hudorme og udbrud af bumser.

Ved regelmæssig brug kan JorgObé Peel Off Mask også være med til at reducere hudens overskydende fedtproduktion, så du mindsker risikoen for skinnende og uren hud.

Den unikke maske størkner langsomt i ansigtet, hvorefter den forsigtigt trækkes af. Oplev hvordan huden efterlades ren, blød og velplejet. JorgObé Peel Off Mask er baseret på naturlige ingredienser og indeholder hverken parabener eller andre unødvendige tilsætningsstoffer.

Ren hud uden urenheder
Døjer du meget med hudorme eller har du problemer med fedtet hud? Har du hørt om JorgObé de laver nogle helt unikke produkter til hudpleje, og de hjælper dig med at få en ren og pæn hud.

Denne ansigtsmaske fra JorgObé er en "Black Mask" hvis du ikke har hørt begrebet "Black Mask" før så er det en ansigtmaske som hjælper med at fjerne urenheder i huden som for eksempelvis hudorme.

Du påfører ansigtsmasken på det udsatte område, og lader den tørre. Så kan du let trække ansigtsmaske af, og se at alle de små hudorme sidder fast på masken.

Det er en af de effektiviste måder at fjerne hudorme på, og det er utroligt nemt at gøre selv.

Sådan gør du
Påfør et jævnt lag på urene områder i t-zonen (næsen, panden og hagen). Undgå øjenpartiet. Lad masken sidde i 25-30 minutter til den er tør. Træk herefter masken forsigtigt af. Skyl eventuelle rester af med lunkent vand.

Anvendes 1-2 gange om ugen for bedste resultat. For optimalt resultat, påfør skin-tonic efter brug.

Indhold
100 ml.
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

Ekspertens pakke:

Samlet pris:
396,00 kr