Velkommen til oversigten over alt vores info vedrørende jul

Her hjælper vi dig med at danne et overblik over de guides vi har lavet for at gøre det lettere at finde frem til lige præcis den gave som du skal give til jul i år.

Hvilken julegave skal jeg give ham i år?
Vi ved hvor svært det kan være at finde den rette gave til kæresten, far, onkel eller bror. Derfor har vi lavet en juleguide, som giver dig vores bedste anbefalinger i forhold til hvilke produkter vi ville give i gave.

Holdet bag Made4men har rigtig mange års erfaring inden for vejledning i personlig pleje til mænd.

Vi ved derfor hvilke ting der matcher bedst til den mand som skal have gaven. Om det er far, kæreste, bror eller noget helt fjerde, så giver vi dig vores bedste bud på en gave du kan give.

Det kan være svært at finde ud af hvad de både har brug for, men også hvad der også vil gøre dem glade. Derfor har vi lavet en guide hvor vi har kombineret vores erfaring fra de sidste 11 år, for at give dig gave som dækker hans behov.

Vores test er helt gratis, og vi giver dig vores svar med det samme.


Jule FAQ

Levering inden juleaften 2020(DAO)
Bestil med DAO inden onsdag den 23. december kl. 15.00

Hvorfor så sent? - Kan det virkelig passe?
Hvis blot du bestiller dine julegaver med DAO inden onsdag den 23. december klokken 15.00, så pakker vi din ordre og sender den samme dag. DAO kommer nemlig onsdag den 23. december og leverer pakker i hele Danmark den 24. december.

Her er DAO's datoer for levering i 2020 med forklaring:
➤ Mandag d. 21 - Vi sender ud, som normalt og den når frem inden jul!
➤ Tirsdag d. 22 - Vi sender ud, som normalt og den når frem inden jul!
➤ Onsdag d. 23 - Allerseneste dag til levering d. 24 (Bestilles inden kl. 14)
➤ Torsdag d. 24 - Sidste leveringsdag, og du skal være hjemme når postmanden kigger forbi!

Det er meget vigtigt, at du er hjemme den 24. december, så du kan modtage din forsendelse - pakken bliver leveret tidligt om morgenen på dit dørhåndtag, eller stillet uden foran din hoveddør.

Levering efter juleaften 2020 (DAO)
Vi holder lige en kort juleferie og er tilbage på lageret og sende pakker igen de følgende dage: ➤ Søndag d. 27 - Vi sender ud igen som normalt, og du vil modtage din pakke dagen efter
➤ Mandag d. 28 - Vi sender som normalt
➤ Tirsdag d. 30 - Sidste dag inden vi går ind i det nye år. Du skal være hjemme så DAO har mulighed for at stille pakken.