Julegaver

Jonas Primdahl
Vidste du at vi har 10 års erfaring med julegaver til mænd? Med lys og lygte har vi været ude i marken. Spurgt flere tusinde mænd hvad de ønsker sig til jul. Ud fra dette har vi sammensat dette helt specielle sortiment til lige netop mænd. Mon ikke du finder den gode julegave til lige netop din kæreste, mand, søn eller bror - eller måske noget helt andet. Glædelig jul! :-)

Julegaver kan byttes helt frem til d. 1 februar 2020


Få juletilbud og inspiration her >>

Få hjælp til at vælge din julegave

Her hjælper vi dig med at danne et overblik over de guides vi har lavet for at gøre det lettere at finde frem til lige præcis den gave som du skal give til jul i år. Vi har lavet en guide med nogle få spørgsmål, og på baggrund af dine svar, finder vi den perfekte julegave til manden.

Tag "Julegave Guide" lige her >>

Jule FAQ

Levering inden juleaften 2019(DAO)
Bestil med DAO inden Mandag den 23. december kl. 15.00

Hvorfor så sent? - Kan det virkelig passe?
Hvis blot du bestiller dine julegaver med DAO inden Mandag den 23. december klokken 14.00, så pakker vi din ordre og sender den samme dag. DAO kommer nemlig søndag den 23. december og leverer pakker i hele Danmark den 24. december.

Her er DAO's datoer for levering i 2019 med forklaring:
➤ Lørdag d. 21 - Vi sender ud, som normalt og den når frem inden jul!
➤ Søndag d. 22 - Vi sender ud, som normalt og den når frem inden jul!
➤ Mandag d. 23 - Sidste dag for bestilling med levering d. 24 (Bestilles inden kl. 14)
➤ Tirsdag d. 24 - Sidste leveringsdag, og du SKAL være hjemme når postmanden kigger forbi!

Det er meget vigtigt, at du er hjemme den 24. december, så du kan modtage din forsendelse - pakken bliver leveret tidligt om morgenen på dit dørhåndtag, eller stillet uden foran din hoveddør.

Levering efter juleaften 2019 (DAO)
Vi holder lige en kort juleferie og er tilbage på lageret og sende pakker igen de følgende dage: ➤ Torsdag d. 26 - Vi sender ud igen som normalt, og du vil modtage din pakke dagen efter
➤ Fredag d. 27 - Vi sender som normalt
➤ Lørdag d. 28 - Vi sender som normalt
➤ Søndag d. 29 - Vi sender som normalt
➤ Mandag d. 30 - Sidste dag inden vi går ind i det nye år. Du skal være hjemme så DAO har mulighed for at stille pakken.

Julegaver til ham

Vi vil næsten garantere, at du kan finde noget brugbart i vores sortiment. Noget som modtageren bliver glad for, naturligvis. Hvis ovenstående forslag og kategorier ikke rammer plet, så mist ikke modet - det er nemlig kun en brøkdel af vores produkter. Du kan altid gå på opdagelse i alle vores spændende og brede kategorier i navigationen øverst.


På udkig efter de bedste julegaver til ham? Med 10 års erfaring indenfor produkter til mænd har vi samlet det helt rigtige sortiment! Uanset om det er din kæreste, far, bror eller søn der skal have en julegave så har vi sortimentet. Vi har nøje udvalg de mest populære julegaveideer til ham. Julegaver til mænd - nøje udvalgt af mænd!

Hvad kan mænd godt lide i gave?

Når du køber gave til kæresten, manden eller sønnike er der et par ting der altid er vigtige at tænke over: Hvad har vedkommende brug for og hvad orker man ikke lige at købe selv? Det er ofte et godt udgangspunkt. For mange yngre knægte er det ting som boxeshorts, undetrøjer og parfumer der er i højsæde. Enten fordi det ikke lige er noget man gider købe selv - man vil sku hellere bruge pengene i byen eller på fashionkluns. Parfume er ofte i den dyre skala så derfor er det lækkert når mormor kommer med den helt nye fra Giorgio Armani.


Gode julegaver ideer til mænd

Som sagt har vi spurgt rigtige mange mænd ad - faktisk har vi igennem 7 år spurgt flere tusinde mænd og samlet deres køb sammen og deraf skabt det fedeste sortiment i forbindelse med julen. I år har vi endnu engang været ude på diverse messer og fundet frem til de helt rigtige gaver til mænd. Her får du ligeledes par bud til hvad vi mener er årets julegaveideer til mænd.