Ugens kampagner: 3 for 2 på American Crew, 20% på Babyliss & 20% på Just For Men, se kampagnerne her >>

Bodytrimmere

Trine Balleby
En bodytrimmer er ofte den nemmeste måde at fjerne uønsket hårvækst på din krop. Bodytrimmeren kan bruges overalt på din krop - så nu er det slut med at bede kæresten om hjælp til at fjerne de uønsket hår.

Mange bodytrimmere er ergonomisk designet, så du kan barbere såvel hårene på ryggen, under armene og intimbehåring. Det giver dig rigtig mange brugsmuligheder i én trimmer. Du kan med en bodytrimmer indstille klippelængde - alt efter behov og område.

Du kan nu altid helt selv styre, hvornår du synes hårene skal trimmes - du kan jo selv klare det.

Skjul filtre
Filtrer efter
Sorter efter

Kropstrimmer til mænd

Det er blevet mere og mere moderne, at bruge trimmere til at barbere sig over hele kroppen med. Det er der også flere gode grunde til, fordi med en bodytrimmer, kan du nemt og hurtigt få trimmet diverse dele af kroppen. Det er en rigtig god løsning til mænd, der ikke har så meget tid til barbering i hverdagen.

Fordelen ved en bodytrimmer er også, at det er meget billigere i længden, end at skulle barbere sig med en skraber. Det er samtidigt også meget nemmere, og man risikere ikke at skære sig. Alternativet til hårfjerningen ville være en voksning af hele kroppen, og det er der ingen tvivl om, vil blive yderst ubehageligt.

Hvis du gerne vil have fjernet hår på kroppen, kan du finde nogle af vores mest effektive produkter lige her:

Hårfjerning på kroppen

Det er blevet mere og mere normalt at mænd fjerner hår over hele kroppen. Det hele startede vel med intimbarbering, og siden har armhulerne også fået en tur, og senere er det blevet benene og resten af kroppen. Der er mange årsager til at barber kroppen, og det er meget forskelligt hvorfor mænd gør det.

Nogle mænd intimbarbere sig, fordi deres partner gerne vil have det, eller fordi de selv synes det er det bedste, det er meget forskelligt, også hvordan man gør det. Det vi kan konkludere, er at intimbarbering med en bodytrimmer, er blevet mere populært. Det er specielt de vandtætte bodytrimmer, som kan bruges i badet, der er blevet mest populære.

Der er også de mænd der fjerner alle hårene på kroppen, og det er ofte atleter. Mange atleter mener at ved at fjerne hårene, bliver de en smule hurtigere, som for eksempel cykelryttere eller svømmere. Man ser det også meget indenfor bodybuilding, hvor at udøverne barber alt hår af arme, ben, ryg og bryst, fordi det gør musklerne mere synlige, og man ser mere markeret ud.

Ofte stillede spørgsmål - Bodytrimmere

Hvad er en bodytrimmer?

En bodytrimmer elelr kropstrimmer, er en elektronisk trimmer der er lavet specielt til kroppen. Den er lidt grovere og kraftigere end din skægtrimmer. Nogle bodytrimmere er lavet til de intimezoner, da de har en teknologi så du undgår at skære dig selv.

Hvordan bruger man en bodytrimmer?

Nogle bodytrimmere kan bruges i badet, andre ikke. Du skal egentlig bruge den på samme måde begge steder. Find den længde der passer dig, og kør mod hårene. Det er OK med en trimmer, da du ikke kommer helt ned til huden. Sørg for at huden er ren og bakteriefri inden barbering.

Hvordan trimmer jeg hår på ryggen?

Vi anbefaler den specialdesignede BaKblade til dit ryghår. Det er en stor skraber med et langt håndtag, der gør det let at fjerne håret på ryggen. Du behøver ikke engang en til at hjælpe dig.

Hvor kort skal jeg trimme mit brysthår?

Hvis du ikke ønsker at fjerne alt hår, men stadig gerne tæmme den vilde manke på brystet? Så får du en god tommelfingerregel her - Barber det ikke kortere end dit hår på benene eller armene.

Trine Balleby

Mit navn er Trine. Jeg er uddannet kosmetiker med speciale i hud, og har derfor en kæmpe passion for kropspleje, der gør mig til Made4mens kropspleje ekspert.
Kroppen bør ikke forsømmes, så jeg vil gøre alt for, at du kommer godt i gang med kropspleje, der passer lige til dig - nemt og effektivt.