Bodytrimmere

En elektrisk bodytrimmer er tit den nemmeste måde at fjerne uønsket hårvækst på din krop. Ligesom en barbermaskine fjerner en bodytrimmer hurtigt og nemt dine kropshår uden brug af skum eller creme. Mange bodytrimmere er desuden ergonomisk designet, så du kan barbere såvel hårene på ryggen som intim behåring. Det giver dig mange brugsmuligheder i én trimmer.

I modsætning til en barbermaskine, kan du med en bodytrimmer indstille klippelængden forskelligt efter behov og ønsker forskellige steder på kroppen, så du får præcis den trimning og hårlængde, du ønsker. Body trimmeren kan bruges overalt på din krop og trimme alt fra intim behåring til hår på ryggen.

Læs meget mere her
Sorter efter
Skjul filtre
Filtrer efter

Kropstrimmer til mænd

Det er blevet mere og mere moderne, at bruge trimmere til at barbere sig over hele kroppen med. Det er der også flere gode grunde til, fordi med en bodytrimmer, kan du nemt og hurtigt få trimmet diverse dele af kroppen. Det er en rigtig god løsning til mænd, der ikke har så meget tid til barbering i hverdagen.

Fordelen ved en bodytrimmer er også, at det er meget billigere i længden, end at skulle barbere sig med en skraber. Det er samtidigt også meget nemmere, og man risikere ikke at skære sig. Alternativet til hårfjerningen ville være en voksning af hele kroppen, og det er der ingen tvivl om, vil blive yderst ubehageligt.

Hvis du gerne vil have fjernet hår på kroppen, kan du finde nogle af vores mest effektive produkter lige her:

Hårfjerning på kroppen

Det er blevet mere og mere normalt at mænd fjerner hår over hele kroppen. Det hele startede vel med intimbarbering, og siden har armhulerne også fået en tur, og senere er det blevet benene og resten af kroppen. Der er mange årsager til at barber kroppen, og det er meget forskelligt hvorfor mænd gør det.

Nogle mænd intimbarbere sig, fordi deres partner gerne vil have det, eller fordi de selv synes det er det bedste, det er meget forskelligt, også hvordan man gør det. Det vi kan konkludere, er at intimbarbering med en bodytrimmer, er blevet mere populært. Det er specielt de vandtætte bodytrimmer, som kan bruges i badet, der er blevet mest populære.

Der er også de mænd der fjerner alle hårene på kroppen, og det er ofte atleter. Mange atleter mener at ved at fjerne hårene, bliver de en smule hurtigere, som for eksempel cykelryttere eller svømmere. Man ser det også meget indenfor bodybuilding, hvor at udøverne barber alt hår af arme, ben, ryg og bryst, fordi det gør musklerne mere synlige, og man ser mere markeret ud.