Køb julegaverne allerede i dag | Vi bytter indtil d. 1 februar
Sorter efter
Skjul filtre
Filtrer efter

Håndpleje

Du kan her finde ud af hvordan du skal pleje din hænder, og hvilke du problemer du kan rende i ind. Håndpleje er en helt essentiel ting, som rigtigt mange mænd undervurdere. Det er vigtigt at man passer på sine hænder, så man undgår at de udtørre.

Tørre hænder

Har du tørre hænder? Sprækker din fingerspidser, og har du konstant ondt i dine hænder? Så skal du have gang i en håndcreme, og der vil vi klart anbefale Jack Black Intense Therapy Hand Cream. Det er en utroligt effektiv håndcreme, der går ind og fugter huden, samtidigt med at den heler sprækker på hænderne.

Svedige hænder

Har du problemer med svedige hænder? Hvis du kender problemet, og tit har så svedige hænder, at du ikke har lyst til at give hånd til andre. Så har vi den perfekte løsning til dig, Odaban Hand Lotion er vores mest effektive håndcreme, der bekæmper svedige hænder. Du vil på meget kort tid, opleve hvordan sveden fra dine hænder, ikke opstår som tidligere, og så kan du give alle håndtryk, uden at du skal frygte at dine hænder er svedige.

Fodpleje

Vi har samlet de bedste produkter til fodpleje, så du har mulighed for at finde de produkter, der fungere bedst for dig. Lider du af tørre fødder, hård hud på fødderne, eller har du sure tæer, så har vi løsningen til alle dine problemer.

Hård hud og tørre fødder

Hvis du har hård hud på dine fødder, så har du ikke plejet dem godt nok. Scholl er kendt for deres produkter, og hvor gode de er, til at modvirker blandt andet hård hud på fødderne. Når du har brugt en god fil på dine fødder, skal du også bruge en god fodcreme eller fugtighedscreme. Det sørger nemlig for at holde huden fugtet, så dine fødder ikke udtørre med det samme igen.

Sure tæer

Har du problemer med sure og svedige tæer samt sko? Lugter dine fødder også efter en lang dag i dine sko? Odaban Foot & Shoepowder er et mirakelmiddel, mod sure og svedige tæer. Det fungere på den måde, at du hælder en skefuld af pulveret i dine sko hverdag i en uge, og så er dine sko lugtfri i op til 6 måneder. Det er et utroligt effektivt produkt, og du kan på ingen tid få lækre fødder der ikke lugter når du tager skoene af.