Sorter efter
Skjul filtre
Filtrer efter

Intimpleje

Det er altid vigtigt, at man passer sit intim område, og det er der mange grunde til. Hvis man er velplejet forneden, er det også mere indbydende. Det er vigtigt, at du er bevidst om et par enkle ting, når du vasker dig i dit intimområde. Det er nemlig vigtigt, at du ikke bruger en almindelig shampoo, da det vil udtørre huden i området, da den er mere sart end din hovedbund.

Generelt er det en god ide' at have en intimsæbe, som er designet til netop det formål, at vaske de intime dele. RFSU Intim Daily Wash er perfekt til dette, og den er beregnet til at blive brugt, i det intime område. Dette er noget alle mennesker burde bruge, fordi det kan være meget skadeligt, hvis man bruger en almindelig sæbe.

Problemløsere

Du kender det sikkert selv, du oplever igang i mellem, at der opstår et problem som du gerne vil have løst hurtigst muligt. Vi har her taget nogle af de problemer vi møder oftest, så du kan blive klogere på, hvad du kan gøre, for at løse dem.

Rødeknopper efter intimbarbering

Har du problemer med rødeknopper efter intimbarbering? Så har vi et par løsninger til dig her. Knopperne kan komme af flere grunde, en af de mest normale grunde er irritationer i huden. Grunden til huden bliver irriteret, er fordi det skarpe barberblad, fra din skraber er utroligt hård ved huden. Det er derfor vigtigt at have en intim barberskum, til at bløde hårene op, så skraberen kan glide let over huden.

En af de andre problemer der kan opstå er indgroede hår. Det vil også give rødeknopper, og kan være lidt smertefuldt. En af de bedste løsninger til indgroede hår er RFSU Intim Ingrown Hair Cream, der aktivit går ned i huden, og hjælper med at modvirke indgroede hår.

Det kan stadig være at du har problemer med rødeknopper efter intimbarbering, også er den sidste løsning, en intim aftershave der kan hjælpe med at få huden til at slappe af efter barbering. Her er RFSU Intim Cooling Balm en af de mest effektive produkter. Den går ind og køler huden, så du slipper for irritationer og rødeknopper efter intimbarbering.

Sved i skridtet

Har du problemer med sved i skridtet, der får kronjuvelerne til at lugte af sved, og de bliver klistrede og irriterende. Det er lige meget hvad du forsøger, så bliver det ved med at ske gang på gang. Dette er de to mest effektive produkter mod sved i skridtet, og du kan her se en sammenligning af dem, og se hvilken en der passer bedst til dig.

  • Problemløsere
  • Hjælper mod:
  • Konsistens:
  • Holdbarhed:
  • Links til brandet:
  • Fresh Balls
  • Svedlugt i skridtet
  • Lotion
  • Hele dagen
  • Læs mere her