Kondomer

Kondom er mandens sikre præventionsmiddel. Så når vi nu skal have det på, hvorfor så ikke vælge noget der stimulerer dig og din partner. Prøv eksempelvis et ultra tyndt kondom, et bedøvende kondom eller et kondom med knopper. Vi har et stort udvalg, så der er sikkert noget der falder i din smag.

Få dine kondomer leveret direkte til døren diskret og anonymt.

Læs mere om kondomer her
Sorter efter
Skjul filtre
Filtrer efter

Kondomer

Kondomer er altid en af de store samtaleemner, blandt mænd og kvinder. Specielt fordi der er meget fokus på vigtigheden i at bruge kondom. Ved at bruge kondom mindsker man chance for at få sexsygdomme, og chancen for at gøre en pige gravid, er næsten ikke eksisterende. Vi er selvfølgelig også fortaler, for at bruge kondom, men alligvel synes vi selvfølgelig, det er helt op til dig selv om du vil bruge det.

Det er dog vigtigt, at du ved hvorfor det er godt at bruge kondom. Du kan herunder se hvad du kan opnå ved at bruge kondom.
  • Mindske risikoen for sexsygdomme
  • Risikoen for at gøre en gravid er minimal
  • Kondomer kan fåes med forskellige effekter, som kan være med til at forbedre sex

Kondom effekter

Et kondom kan være med til at nedsætte følsomheden, og kan dermed gøre at du kan holde lidt længere. Det er her vigtigt at du kigger på tykkelse af kondomet, da det har meget at sige. Desto tykkere kondomet er, desto mindre følsom vil du være. Durex Extra Safe Kondomer er et godt eksempel på et kondom, der er lidt tykkere end de normal modeller.

Hvis du har desideret problemer med at holde mere en 5 minutter, så er det ikke altid nok med et kondom. Der har vi et andet vidunder produkt, og det er Blivved Servietten, der hjælper med at nedsætte følsomheden, så du kan holde meget længere. Er utroligt effektivt, og du vil opleve at din partner også vil blive glad for det.

Vi har også kondomer med riller, som giver ekstra følelsen. Du kan også få ultra tynde kondomer, for maksimal følelse. Vi har også et hav at størrelser, så du kan få det kondom, der passer bedst til dig. Du kan også få et kondom der forbedre din erektion, og giver en bedre orgasme. Som du kan se har vi mange forskellige typer af kondomer, og der er garanteret noget der passer til dig.

Kom tættere på din partner

Man kan eksperimentere lidt mere med kondom, og det er altid sjovt at prøve noget nyt. Det at prøve grænser af, hjælper også dig og din partner tættere på hinanden. Slip fantasien løs, og prøv nogle nye ting, med kondom.