Mundhygiejne

Trine Balleby
En god mundhygiejne er vigtig for at fremstå soigneret - og der er ikke noget værre end dårlig ånde. Derfor skal du huske at pleje munden, så folk omkring dig ikke skal være plaget af din dårlige mundhygiejne.

Du vil finde et udvalg af produkter, der renser og bleger dine tænder, plejer dit tandkød og giver dig en meget bedre ånde. Mundhygiejne behøver ikke være besværligt, og hvis du gør mundhygiejne til en del af din daglige rutine, så slipper du for dårlig mundhygiejne.

Drop den dårlige mundhygiejne med vores kæmpe udvalg af lækre mundhygiejneprodukter.

Skjul filtre
Filtrer efter
Sorter efter

Mundhygiejne

Det er vigtigt at passe godt på sine tænder, og at have en god ånde og hygiejne i munden. Der er ikke noget mere ulækkert end en rigtig dårlig ånde, eller gule tænder. Det er derfor vigtig at du passer på dine tænder, fordi du har altså kun dem der er vokset ud efter dine mælke tænder, og det koster en formue at få dem skiftet.

Hvis du ikke passer på dine tænder og dit tandkød, risikere du at få huller i tænderne og betændelse i tandkødet. Begge dele er meget smertefulde, men og kan ende med at koste mange penge. Huller i tænderne kommer hurtigt til at koste en formue, og derfor skal du huske at bruge en tandbørste.

Men huller i tænderne er faktisk ikke det værste, tandkødsbetændelse kan være meget værre, fordi du risikere at alle dine tænder bliver dårlige, og det er ikke en billig fornøjelse. Så få nu bare styr på tandplejen.

Tandpleje

Står du og mangler det perfekte produkt til din tandpleje, så skal du prøve produkterne fra Marvis. De laver nogle super lækre produkter til tandpleje og mundhygiejne, og deres klassiske stil og ikoniske indpakning, passer godt ind på en hver mands badeværelse.

Deres produkter er kendt for at være utroligt velsmagende, og så er det altid godt at bruge en god tandpasta, hvis man har problemer med dårlige ånde, eller hvis man har fået gule tænder, af at drikke for meget kaffe. Det er vigtigt at du gør noget ud af dine mundhygiejne, fordi der er utroligt mange sygdomme, der kan komme fra dårlig mundhygiejne.

Sådan får du hvide tænder:

Har du problemer med at dine tænder er gule, og ligegyldigt hvor meget du børster, så hjælper det ikke på problemet. Så skal du prøve produkterne fra EnvyWhite. Deres produkter er super effektive, og hjælper dig hvis du oplever misfarvninger på dine tænder, hvis dine tænder er gule, eller hvis du bare gerne vil have et hvidere smil.

Det er klart en fordel at blege sin tænder derhjemme, da man kan spare utroligt mange penge, og at det er meget hurtigere end at få de gjort hos tandlægen. Man kan også gøre det når det passer en selv, i stedet for at vente på man kan få tid på en tandblegningsklinik.

Trine Balleby

Mit navn er Trine. Jeg er uddannet kosmetiker med speciale i hud, og har derfor en kæmpe passion for kropspleje, der gør mig til Made4mens kropspleje ekspert.
Kroppen bør ikke forsømmes, så jeg vil gøre alt for, at du kommer godt i gang med kropspleje, der passer lige til dig - nemt og effektivt.