Sæbe til kroppen

Trine Balleby
Når du er en tur under bruseren, så gør din hud den tjeneste at bruge en bodywash. Dette holder huden fri for skidt, dårlige lugte og tilfører samtidig en masse næringsrige ingredienser, der er guld værd for huden.

Sæben er med til at fjerne bakterier fra kroppen, der kan forårsage blandt andet bumser på ryggen, ældet og tør hud. En bodywash kan derfor have en opstrammende, dybderensende og fugtgivende effekt på huden.

Hold din hud ren, soigneret og ungdommelig så lang tid som muligt med en bodywash.

Skjul filtre
Filtrer efter
Side
Sorter efter

Sæbe til kroppen

I dag er sæbe til kroppen blevet en helt ny verden, og der findes mange forkskellige varianter, dufte og egenskaber. Det er dog også super vigtigt at behandle sin krop ordenligt, og holde en god hygiejne for at fremstå skarp og velduftende.

Det er lavet mange forskellige undersøgelse omkring hvad de skal indeholde for at have en optimale virkning, mod at skabe et rent resultat.

Men hvad hjælper sæben til?

Sæben har mange funktioner. Den som mange tror er den mest væsentlige - At den dufter godt. Det er dog også vigtigt at have en som dufter godt, da det sætter et præg på kroppen. Men sæben hjælper din krop på en helt anden måde.

En almindelig sæbe er bygget op efter at den skal fjerne de bakterier som en krop danner sig i løbet af dagen. Dette indebære specielt de områder der ikke får frisk luft hele tiden - Under armene, i skridtet og omkring fødder der er i en sko hele dagen.

Bakterier på kroppen

Kroppen danner nemlig bakterier, det er blandt andet dem som du kan lugte under armene hvis du lugter af sved. Dette sker når bakterierne får det varmt og udvikle sig, så kommer lugten. Men bakterierne danner også andet end lugt.

De kan nemlig også være skyld i at du får bumser eller ligende på ryggen eller brystet. Flere vil også opleve at de kan opnå gode resultater ved at vaske sig i ansigtet med almindelig sæbe til kroppen, til at afhjælpe næse og andre steder med hudorme.

Derudover er de fleste sæber også fremstillet med en form for næring til huden, som blandt andet hjælper din hud med at blive mere blød og mere sund. Dette sker ved at de indeholder forskellige antioxidanter og olier der absorberes af huden.

Baxter of California samt Old Spice fremstiller begge nogle af de mest populære sæber hos made4men, der hjælper din krop med at fjerne bakterier og har hver især deres unikke dufte, der skaber et præg på din krop.
Trine Balleby

Mit navn er Trine. Jeg er uddannet kosmetiker med speciale i hud, og har derfor en kæmpe passion for kropspleje, der gør mig til Made4mens kropspleje ekspert.
Kroppen bør ikke forsømmes, så jeg vil gøre alt for, at du kommer godt i gang med kropspleje, der passer lige til dig - nemt og effektivt.