Ugens kampagner: spar op til 25% på bl.a. Babyliss trimmere: se ugens kampagner >>

Scrub til kroppen

Trine Balleby
Ligeså vigtigt det er at bruge en scrub til ansigtet - ligeså vigtig er det at anvende en scrub til kroppen. Sikre dig at din hud altid er ren, soigneret og fri for døde hudceller ved at anvende en scrub til kroppen.

En bodyscrub dybderenser, og fjerner de døde hudceller, skidt og snavs der tilstopper porerne, og som blandt andet kan forårsage bumser på henholdsvis ryggen og brystet. Brug en bodyscrub 1-2 gange ugentligt, og oplev hvordan din hud bliver silkeblød og lækker.

Ønsker du en flot hud, der er fyldt med glød, glans og ser frisk ud, så skal du anvende en scrub til kroppen.

Skjul filtre
Filtrer efter
Sorter efter

Scrub til kroppen

Ved du hvad en Scrub egentligt er? Lige her får du en forklaring på hvad det er, men samtidig hvad den kan gøre for lige præcis dig.

Hjælp din krop med en scrub

Din krop har rent faktisk brug for at du passer på den. Dette kan du blandt andet gør ved at give den med en scrub. En scrub er fremstillet til at skulle fjerne de døde hudceller samt det snavs som du har forskellige steder på kroppen. Dette gør at din krop ikke har den samme sandsynlighed for at få bumser på ryggen og brystet, som er to af de mest udsatte steder.

En bodyscrup indeholder mange forskellige ingredienser der hjælper din krop med at være sund og lækker.
Dette indebære blandt andet oftest:
  • Aloe Vera
  • Forskellige vitaminer til huden
  • Olie der hjælper med at gøre huden blød
  • En form for duft
Alle disse faktor er med til at kvinderne vil sværme omkring dig. Men det er jo heller ikke nogen der har lyst til at have en uren og fedtet hud? Disse ting bliver dannet af snavs, skidt og dødehudceller. Så start med din scrub idag og se resultater efter to behandlinger.

En scrubs vigtigste mål er at hjælpe dig med at få en lækker og glat hud, samt at fjerne alle det skidt og døde hudceller, som dækker for porene som gør at der opstår en form for betændelse der i sidste nede kan blive til en bums. Så hvis du kæmper med dette, eller gerne vil sørger for at du har en lækker og ren hud, skal du bruge din scrub to til tre gange om ugen.
Trine Balleby

Mit navn er Trine. Jeg er uddannet kosmetiker med speciale i hud, og har derfor en kæmpe passion for kropspleje, der gør mig til Made4mens kropspleje ekspert.
Kroppen bør ikke forsømmes, så jeg vil gøre alt for, at du kommer godt i gang med kropspleje, der passer lige til dig - nemt og effektivt.