Køb julegaverne allerede i dag | Vi bytter indtil d. 1 februar

Scrub til kroppen

Har du aldrig prøvet en scrub til kroppen er du gået glip af noget her i livet. En bodycrub renser huden i dybden, hvor den fjerner døde hudceller og snavs som ellers kan forårsage bumser på ryggen og brystet. Brug en bodyscrub et par gange om ugen og oplev hvordan din hud bliver silkeblød og lækker.

Læs mere lige her om Scrub til kroppen >>
Sorter efter
Skjul filtre
Filtrer efter

Scrub til kroppen

Ved du hvad en Scrub egentligt er? Lige her får du en forklaring på hvad det er, men samtidig hvad den kan gøre for lige præcis dig.

Hjælp din krop med en scrub

Din krop har rent faktisk brug for at du passer på den. Dette kan du blandt andet gør ved at give den med en scrub. En scrub er fremstillet til at skulle fjerne de døde hudceller samt det snavs som du har forskellige steder på kroppen. Dette gør at din krop ikke har den samme sandsynlighed for at få bumser på ryggen og brystet, som er to af de mest udsatte steder.

En bodyscrup indeholder mange forskellige ingredienser der hjælper din krop med at være sund og lækker.
Dette indebære blandt andet oftest:
  • Aloe Vera
  • Forskellige vitaminer til huden
  • Olie der hjælper med at gøre huden blød
  • En form for duft
Alle disse faktor er med til at kvinderne vil sværme omkring dig. Men det er jo heller ikke nogen der har lyst til at have en uren og fedtet hud? Disse ting bliver dannet af snavs, skidt og dødehudceller. Så start med din scrub idag og se resultater efter to behandlinger.

En scrubs vigtigste mål er at hjælpe dig med at få en lækker og glat hud, samt at fjerne alle det skidt og døde hudceller, som dækker for porene som gør at der opstår en form for betændelse der i sidste nede kan blive til en bums. Så hvis du kæmper med dette, eller gerne vil sørger for at du har en lækker og ren hud, skal du bruge din scrub to til tre gange om ugen.