Selvbruner til kroppen

Trine Balleby
Med selvbruner til kroppen kan du få en utrolig flot solbrun kulør, uden at skulle udsætte din krop for den sundhedsrisiko, der er forbundet med solbadning og solarium. Øvelse gør mester med selvbrunere.

Selvbrunere skal generelt sidde og arbejde i op til 6 timer og derefter vaskes af - derefter har du den rigtige farve. For et optimalt og ekstremt flot resultat er et godt tip, at du anvender en bodyscrub inden påføring, og desuden fordeler selvbrunere med den påføringshandske.

Selvbruneren bliver din redning før et arrangement - og det er stærkt vanedannende i vintertiden.

Skjul filtre
Filtrer efter
Sorter efter

Selvbruner

Vil du også gerne kunne nyde en gylden brun hud hele året rundt? Selvbruner giver dig en lækker brun kulør, og det tager ingen tid at bruge. Mange mænd er begyndt at bruge selvbruner, og det er der en god grund til. Tidligere har det været svært at fordelen selvbrunere ordenligt på hele kroppen, og det var derfor svært at få den samme kulør over det hele.

Sådan er det heldigvis ikke længere, den moderne teknologi gør det muligt at fordele den mere jævnt, så man netop opnår en flot og jævn kulør, i stedet for den tidligere mere gulerodsfarvede selvbruner. Vi har her listet de ting op, du kan opnå ved at bruge selvbruner, og hvorfor det værd at overveje.

Derfor skal du bruge selvbruner:
 • Du får en pæn og solbrun kulør året rundt
 • Du undgår de skadelige UV stråler fra soen
 • Hurtigere og mere effektiv end at tage sol
 • Meget billigere end solarie

  • Selvbruner tips

   Leder du efter den perfekte selvbruner. Vi har et stort udvalg her hos Made4men, og for at gøre det lettere for dig, har vi herunder vores to mest solgte. Vi beskriver her hvad de hver især gør, og så er det op til dig, at vælge den der vil fungere bedst for dig, eller finde en anden fra vores sortiment.

   EasySun - Selvbruner serviet

   Dette er nok den smarteste selvbruner til dato. Den bruger den ved blot at åbne en af servietterne og gnide den på huden. Det er en af de nemmeste produkter at bruge, så slipper du for at svineriet på badeværelset.

   Sådan gør du:
   1. Vask kroppen grundigt med sæbe
   2. Sørger for du er helt tør og fri for sæberester
   3. Påfør servietten på området der skal brunes
   4. Efter 3 timer vil du kunne se den fulde kulør

   Sunspa - Tan in a can

   Dette er den mest revolitionerende selvbruner, den skal nemlig ikke fordeles med hænderne, og man slipper der for at have gulerodsfarvede hænder efter påføring. Sunspa er førende indenfor aerosol selvbrunere, og så er anbefaler Dennis Knudsen endda deres produkter.

   Sådan gør du:
   1. Hold spraydåsen ca. 20 cm fra kroppen
   2. Spray områderne du vil give farve
   3. Det tager ca. 1 time før farven topper

   Ofte stillede spørgsmål - Selvbruner til mænd

   Kan man bruge selvbruner som mand?

   Når du tænker selvbruner og mænd, tænker du nok på popdrenge der er mere orange end brune. Hvis du vælger den rigtige farve til din hud, kan du faktisk slet ikke se om det er selvbruner eller naturlig solfarve. Vi anbefaler altid mænd at prøve selvbruner, da det er nemmere end man lige skulle tro.

   Hvordan bruger man selvbruner?

   Efter badet, og når huden er helt tør påfører du din selvbruner. Nogle gange følger der en handske med, som gør det let at påføre. Få en ven eller din kæreste til at hjælpe dig med ryggen, så undgår du ujævnheder i farven.

   Hvor lang tid holder selvbruner?

   En god selvbruner holder i ca. 1 uge, hvorefter farven gradvist forsvinder.

   Trine Balleby

   Mit navn er Trine. Jeg er uddannet kosmetiker med speciale i hud, og har derfor en kæmpe passion for kropspleje, der gør mig til Made4mens kropspleje ekspert.
   Kroppen bør ikke forsømmes, så jeg vil gøre alt for, at du kommer godt i gang med kropspleje, der passer lige til dig - nemt og effektivt.