Selvbruner til kroppen

Med selvbruner får du en flot solbrun kulør uden at skulle udsætte din krop for den sundhedsrisiko der er forbundet med solbadning og solarium. Selvbruner virker straks efter påføring, så du omgående kan nyde en gylden og ensartet tan. Det anbefales at bruge en bodyscrub inden du påfører selvbruner, så holder farven længere.

Læs mere om selvbruner og hvordan du bruger det her
Sorter efter
Skjul filtre
Filtrer efter

Selvbruner

Vil du også gerne kunne nyde en gylden brun hud hele året rundt? Selvbruner giver dig en lækker brun kulør, og det tager ingen tid at bruge. Mange mænd er begyndt at bruge selvbruner, og det er der en god grund til. Tidligere har det været svært at fordelen selvbrunere ordenligt på hele kroppen, og det var derfor svært at få den samme kulør over det hele.

Sådan er det heldigvis ikke længere, den moderne teknologi gør det muligt at fordele den mere jævnt, så man netop opnår en flot og jævn kulør, i stedet for den tidligere mere gulerodsfarvede selvbruner. Vi har her listet de ting op, du kan opnå ved at bruge selvbruner, og hvorfor det værd at overveje.

Derfor skal du bruge selvbruner:
 • Du får en pæn og solbrun kulør året rundt
 • Du undgår de skadelige UV stråler fra soen
 • Hurtigere og mere effektiv end at tage sol
 • Meget billigere end solarie

  • Selvbruner tips

   Leder du efter den perfekte selvbruner. Vi har et stort udvalg her hos Made4men, og for at gøre det lettere for dig, har vi herunder vores to mest solgte. Vi beskriver her hvad de hver især gør, og så er det op til dig, at vælge den der vil fungere bedst for dig, eller finde en anden fra vores sortiment.

   EasySun - Selvbruner serviet

   Dette er nok den smarteste selvbruner til dato. Den bruger den ved blot at åbne en af servietterne og gnide den på huden. Det er en af de nemmeste produkter at bruge, så slipper du for at svineriet på badeværelset.

   Sådan gør du:
   1. Vask kroppen grundigt med sæbe
   2. Sørger for du er helt tør og fri for sæberester
   3. Påfør servietten på området der skal brunes
   4. Efter 3 timer vil du kunne se den fulde kulør

   Sunspa - Tan in a can

   Dette er den mest revolitionerende selvbruner, den skal nemlig ikke fordeles med hænderne, og man slipper der for at have gulerodsfarvede hænder efter påføring. Sunspa er førende indenfor aerosol selvbrunere, og så er anbefaler Dennis Knudsen endda deres produkter.

   Sådan gør du:
   1. Hold spraydåsen ca. 20 cm fra kroppen
   2. Spray områderne du vil give farve
   3. Det tager ca. 1 time før farven topper