L'Oreal Men Expert Hydra Energetic After Shave (100 ml)

L'Oreal Men Expert Hydra Energetic After Shave Gel (100 ml)

89,95 kr
89,95 kr

Loading availability message…

Trine Balleby
En ordentlig barbering kræver også en ordentlig After Shave. Hvad er mere passende end en aftershave balsam, der ikke fedter, ikke klæber og har en kølende effekt - det er her L'Oreal Men Expert Hydra Energetic After Shave kommer ind i billedet - til dig!
Dag til dag levering
Vi sender alle ugens dage
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-
Beskrivelse:
Føles din hud træt og udtørret, så kan det skyldes de gentagne barberinger, der sætter sit præg på din sarte hud i ansigtet. Med denne After Shave fra L'Oreal bekæmpes alle tegn på træthed, og du vil hurtigt kunne mærke forskellen.

Efter barbering er din hud meget følsom og udsat, derfor er en plejende After Shave vigtig, for at passe bedst muligt på følsom hud. L'Oreal Men Expert Hydra Energetic After Shave vil efter barberingen kunne give dig en bedre følelse. After Shaven virker lindrende, fugtgivende og genopbyggende på huden - lige hvad den har brug for, for at være klar til dagens prøvelser.

L'Oreal Men Expert Hydra Energetic After Shave beroliger straks huden, og takket være de innovative og kølende ingredienser vågner din hud og udstråler igen en unik friskhed.

Hudtype:
L'Oreal Men Expert Hydra Energetic After Shave kan benyttes på alle hudtyper, men især sarte hudtyper har gavn af denne After Shave.

Sådan gør du:
Efter barberingen påføres L'Oreal Men Expert Hydra Energetic After Shave i et jævnt lag, så huden igen føles blød og smidig.

Indhold:
100 ml
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

I tvivl om hvilke produkter du skal købe? Tag vores 2 guides til hudpleje lige her >>

Ofte købt sammen med: