Køb L'Oreal Men Expert Hydra Sensitive Moisturizer (50 ml) for 119.95,-

L'Oreal Men Expert Hydra Sensitive Moisturizer (50 ml)

119,95 kr
Selvom du naturligvis ikke er den følsomme type, men utrolig maskulin og hård, så kan din hud stadig godt være følsom og have brug for pleje. Sensitiv hud har brug for ekstra pleje - L'Oreal Men Expert Hydra Sensitive Moisturizer er designet specielt til dette formål.
Kun 1 tilbage!
119,95 kr

Beskrivelse:
L'Oreal Men Expert Hydra Sensitive Moisturizer er udviklet med det formål at berolige huden, samt at beskytte den mod eventuel udtørring og irritation, som følge af barbering og andre eksterne påvirkninger.

Det er ikke hvilken som helst ansigtscreme, der er god for den sarte hud, som mange har i ansigtet. Når huden er udsat for gentagne eller daglige barberinger, bliver den yderst sårbar. L'Oreal Men Expert Hydra Sensitive Moisturizer har til formål at afhjælpe netop denne problematik.

Denne ansigtscreme fra L'Oreal har med sin unikke formel mulighed for at tilføre fugt til dit ansigt i hele 24 timer, så huden konstant føles godt tilpas. Ansigtscremen er specielt udviklet til den følsomme hud, og er derfor naturligvis uden alkohol og farvestoffer, så huden ikke udsættes for unødig belastning.

Hudtype:
L'Oreal Men Expert Hydra Sensitive Moisturizer kan benyttes på normal og følsom hud.

Sådan gør du:
Efter grundig ansigtsvask påføres L'Oreal Men Expert Hydra Sensitive Moisturizer i et jævn lag i ansigt og på hals.

Indhold:
50 ml.
Se lignende produkter
Spørgsmål
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!
Ofte købt sammen med: