Køb L'Oreal Men Expert Pure & Matte Deep Exfoliating Gel Wash for 74.95,-

L'Oreal Men Expert Pure & Matt Cleansing Scrub (150 ml)

74,95 kr
Kun 1 tilbage!
74,95 kr

Loading availability message…

Kristoffer Degn
Udgangspunktet er ren, glat og mat hud, men det er ikke altid lige til at opnå. Med L'Oreal Men Expert Pure & Matte Deep Exfoliating Gel Wash kan du hvert fald gøre et forsøg. Denne dybderensende gel hjælper dig i kampen hen mod den perfekte hud.
Dag til dag levering
Vi sender alle hverdage og søndag
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-
Beskrivelse:
L'Oreal Men Expert Pure & Matte Deep Exfoliating Gel Wash er en dybderensende sæbe, specielt udviklet til mænd med fedtet hud. Sæben hjælper med til at rense huden helt i dybden, uden at udtørre den. L'Oreal Men Expert Pure & Matte Deep Exfoliating Gel Wash er opbygget af en sæbe-fri formel, der åbner porerne og bekæmper hudorme. Den aktive gel sørger desuden for at give maksimal fugt til huden gennem hele processen.

L'Oreal Men Expert Pure & Matte Deep Exfoliating Gel Wash sørger for at kontrollere huden glans, så huden forbliver mat og samtidig er styrket fremtidige urenheder. Din hud opretholder et frisk og rent udseende hele dagen.

L'Oreal Men Expert Pure & Matte Deep Exfoliating Gel Wash er dermatologisk testet og indeholder eksfolierende mikro-perler, der effektivt fjerner de døde hudceller. L'Oreal Men Expert Pure & Matte Deep Exfoliating Gel Wash er opbygget med et Aktiv Defence System, der indeholder et kraftfuldt beroligende aktiv, der hjælper med til at styrke hudens naturlige modstandskraft mod daglige aggressioner og mindsker irritationen.

Hudtype:
L'Oreal Men Expert Pure & Matte Deep Exfoliating Gel Wash kan bruges på alle hudtyper, men er især egnet til fedtet hud.

Sådan gør du:
Skyl ansigtet med vand, og skum efterfølgende din L'Oreal Men Expert Pure & Matte Deep Exfoliating Gel Wash op i hele ansigtet. Skyl efterfølgende grundigt med vand. For optimalt resultat benyttes L'Oreal Men Expert Pure & Matte Deep Exfoliating Gel Wash dagligt.

Indhold:
150 ml
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

Bedømmelser

4.5
(2 bedømmelser)
Stjerner
Martin Svendsen | Lidt dyr
Man bruger hurtig tuben så den er lidt dyr i længen, men ellers godt produkt
Stjerner
Morten Voldsgaard | Giver en mat og rensende effekt
Renser i dybden, og er perfekt mod skinnende hud.

Ofte købt sammen med: