Levering i Julen 2018

Vi ved, at hurtig levering i juletiden betyder alt for dig! Derfor gør vi alt hvad vi kan, for at afsende så mange ordrer vi kan i løbet af julen. Her er en oversigt over hvordan vi leverer op til, i og efter julen 2018


Datoer for levering med DAO i julen

DAO leverer pakker ud alle 365 dage om året, og leverer pakken næste dag inden kl. 10.00 - også i julen!


Søndag d. 23/12 - Vi sender ud om søndagen (lillejuleaften), og du modtager din pakke dagen efter, hvis du har bestilt inden kl. 14.00. Husk at vælge hjemmelevering og ikke levering til pakkeshop, for mange pakkeshops har ikke åben d.24 december.

Dator for levering med GLS og Postnord

Torsdag d. 20/12 - Hvis du ønsker pakkens sendt afsted med GLS skal du være opmærksom på at pakken senest skal bestilles torsdag d.20 december inden kl 15.30. Hvis du gør dette, så vil du modtage pakke inden jul.

Søndage:

Vi er på lageret om søndagen, og afsender derfor din pakke, hvis du har aflagt ordren inden kl. 16.00. OBS! Om søndagen afsender vi kun med DAO.

Ordrebekræftelse:

Alle ordrer bekræftes automatisk per e-mail og vi afsender alle ordrer lagt inden kl. 16.00 den samme dag. (Der tages forebehold for sjældne lagerfejl, som kan forsinke ordren)

Levering:

Alle ordrer leveres som postpakker eller maxibrev via PostDanmark og direkte til din postkasse (med levering)


Fragt:

Alle ordrer over 500,00 DKK leveres uden leveringsomkostninger i hele Danmark.
Alle indenlandske ordrer (DK) under 500,00 DKK tillægges 39,00 DKK til dækning af leveringsudgifterne.


Levering til udlandet:

Ved afsendelse til Norge er moms og eventuelle tollavgifter kundens ansvar
Da Norge ikke er med i EU skal det opplyses om at toll og avgift (moms) kommer i tillegg. Dette er noe tollvesenet i Norge sender faktura på, når det fortolles ved sendelse til Norge (dersom det blir fortellet ved innsendelse). 

Vi leverer også gerne til andre lande og gør opmærksom på at vores priser og leveringstider ændrer sig, når du bestiller til udlandet. Herunder kan du se hvordan vores priser og leveringen til udlandet hænger sammen.

Destination Pris Leveringstid Tracking
Færøerne 400,- 7-14 hverdage + Evt. toldbehandling Med tracking når muligt
Grønland 400,- 17-31 hverdage + Evt. toldbehandling Med tracking når muligt
Sverige 99,- 1-6 hverdage Med tracking når muligt
Norge 400,- 2-7 hverdage + Evt. toldbehandling Med tracking når muligt
Finland 99,- 2-6 hverdage Med tracking når muligt

Retur:

Byt julegaven helt frem til 1. februar 2019!
- Varerne skal returneres i original emballage, og evt. beskyttende emballage om f.eks. dufte og cremer må ikke være brudt.

Bemærk venligst at alle retur-sager skal godkendes at vores kundeservice, så du skal blot skrive dem en mail og så vil de guide dig videre.

Læs vores fulde forretningsbetingelser under forretningsbetingelser >>


Reklamation og garanti:

Der ydes 2 års garanti mod fabrikationsfejl på alle produkter.

Made4men.dk ombytter så vidt muligt defekte varer, men vi forbeholder os retten til at afvikle en reklamation ved at udbetale varens købspris.
Vær i øvrigt opmærksom på, at hvis du ønsker at sende en vare retur til os, så SKAL du kontakte vores kundeservice inden. Vi kan ikke refundere din udgift til returneringen, men vil i stedet hjælpe dig med returfragten ved at sende dig et returlabel som du kan benytte.

Læs vores fulde forretningsbetingelser under forretningsbetingelser >>