Made4Men Essential - Face Set Mod Hudorme

Made4Men Essential - Face Set Mod Hudorme

379,00 kr
Værdi 586,90 kr. - SPAR 207,90 kr! - Vores kosmetolog Berit Petersen har sammensat dette sæt som er meget effektivt mod hudorme og som aktivt plejer øjeblikkeligt og modvirker hudorme.

Lagerstatus: På lager

379,00 kr

Pris:: 379,00 kr

Purederm Næsestrips (6 stk)
379,00 kr
Njord Black Peel Off Mask (150 ml)
379,00 kr
Njord Face Wash (150 ml)
379,00 kr
Njord Face Scrub (150 ml)
379,00 kr
Njord Blackhead Remover (Lille)
379,00 kr

* Påkrævede felter

Pris:: 379,00 kr

Værdi 586,90 kr. - SPAR 207,90 kr!

Vores kosmetolog Berit Petersen har sammensat dette Essential Face Sæt mod hudorme som både afhjælper øjeblikkeligt og som forebygger hudorme fremadrettet.

Med dette Made4Men Essential sæt mod hudorme får du 5 gode produkter som alle hjælper dig med at bekæmpe de sorte banditter i dit ansigt. Det er et "must have" hvis du gerne vil have en ren og pæn hud.

Hvis du gerne vil være fri for hud orme er der nogle helt grundlæggende ting du skal bruge, og de indgår alle i dette sæt.

Sættet indeholder
1 stk. Njord Scrub - Weekly Facial Exfoliator (150 ml)
Værdi: 139,-
Njords luksus scrub renser det yderste lag af huden, for at den nye hud kan ånde og komme ekstra flot frem. Det er en vigtig del, af at komme af med dine hudorme!

1 stk. Njord Wash - Daily Facial Cleanser (150 ml)
Værdi: 139,-
Denne Face wash fra Njord skal bruges morgen og aften. Produktet renser i dybden, fjerner fedt og stimulerer cellefornyelsen for at give huden en frisk ny glød.

1 stk. Njord Black Peel Off Mask (150 ml)
Værdi: 199,-
Fjern olier og døde hudceller mens du renser dit ansigt med denne Peel Off Mask fra Njord. Fjerner effektivt urenheder og hudorme og efterlader din hud blød og lækker!

6 stk. Purederm Næsestrips
Værdi: 49,95,-
PureDerm giver dig en effektiv rensning og sørger for at du får renset din hud mod alle hudormene, snavs og olier. En enkelt behandling der gør en stor forskel og som ved vedvarende brug vil formindske dine porer så huden vil se sundere ud.

1 stk. Njord Blackhead Remover (Lille)
Værdi: 59,95,-
Njord Blackhead Remover er et hudplejeredskab udviklet til at fjerne urenheder og hudorme. Blackhead Removeren har en vinklet løkke, som fjerner urenheder og en flad ende til at trykke hudorme ud med.

Med Blackhead Remover kan du give dig selv en professionel ansigtsbehandling - vejen til en smuk og sund hud med en strålende glød.

Sådan gør du
Når du skal fjerne hudorme er det altid vigtigt at starte det helt rigtigt sted, og her kommer din Njord Blackhead Remover ind i billedet. Den skal bruges til at fjerne de værste hudorme, og den er utroligt effektiv til det. Sørg altid for at holde dit udstyr rent, så der ikke opstår infektioner i huden.

Brug derefter dine Purederm Næsestrips til at fjerne de resterende hudorme på næsen og din Njord Black Peel Off Mask til at fjerne hudorme i panden og i resten af T-zonen.

Når du har brugt masken skal du bruge din Njord Scrub til at rense den yderste overflade af huden og slut af med din Njord Wash for at fjerne de sidste urenheder i huden.

Hele processen gentages 1-2 gange om ugen, og den sikre dig en ren og pæn hud, som samtidigt forebygger begyndelsen af nye hudorme og urenheder.

Du kan også afslutte processen med din Njord Blackhead Remover hvis der er nogle urenheder og hudorme som er ikke er blevet fjernet. Dette er det mest komplette sæt du får til at rens og opretholde en ren og pæn hud.
Ekspertens pakke:
Bedømmelser
5.0
(5 bedømmelser)
Stjerner
Mikkel Pedersen | Fint produkt
Døjede med hudorme på næsen - ikke meget, men produkterne her har gjort at jeg længere kan se det - efter 3-4 brug.. Ikke haft en eneste urenhed i ansigtet siden jeg fik dette så umiddelbart virker det
Stjerner
Louise | Manden er glad
Købte det her set fordi jeg læste artiklen omkring hudorme. Manden er rigtigt glad og siger at det virker.
Stjerner
Niels Hoelgaard | Super
Billigt og godt. Masken er klart det bedste!
Stjerner
Tim | Sønderholm
Kan klart anbefale dette sæt, da det indeholder alt man har brug for - hvis man har uren hud.
Stjerner
Anders Hoffmann | Gode produkter
Jeg har været meget tilfreds med de resultater, jeg har fået med disse produkter. Meget hurtigt synligt resultat.
Spørgsmål
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!
Ofte købt sammen med: