Gratis levering over 500 kr

Gratis levering over 500 kr

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

+200.000 glade kunder

+200.000 glade kunder

Vi bytter gaver frem til 1. februar

ingen produkter fundet

Menu

Badger

Jonas Primdahl

Ekspert inden for skægpleje

Badger er en ekspert indenfor organiske plejeprodukter til mænd. De sammensætter deres produkter efter deres egne opskrifter og går ikke på kompromis med de naturlige ingredienser. 

I deres udvalg vil du kunne finde alt det bedste indenfor pleje af krop og skæg. du kan blandt andet finde Barbersæbe, skægolie osv. Badger er bygget på deres egen families traditioner og går meget op i produkternes bæredygtighed.

Se Badgers udvalg af organiske produkter til kropspleje og skægpleje herunder. 

Kropspleje og Skægpleje på den naturlige måde

Vil du gerne bruge naturlige plejeprodukter, som er lavet af de bedste organiske ingredienser, så er Badger det helt rigtige for dig. Badger er familieejet og startet i New Hampshire i 1995. De har altid haft samme mission, at lave de bedste naturlige kropspleje og skægpleje produkter af naturlige ingredienser.

Hvis du ikke kender New Hampshire, så kan det blive koldt, som i virkeligt koldt og det var sådan det hele startede. Mr. Badger var håndværker og hans hænder blev så ødelagte, at ingen creme kunne hjælpe ham. Derfor lavede Mr. Badger hans egen håndbalsam, og det virkede bedre end noget andet og herefter var Badger skabt.

Økologisk pleje til krop og skæg

Badger har en lang række af certifikater, som både er godt for dig og for miljøet. Som tidligere nævnt, så er deres mission, at lave naturlige produkter og det bliver fuldført til det ypperste. Hvis du gerne vil sikre dig, at miljøet ikke lider overlast og samtidig ikke vil gå ned på kvalitet, så er Badger det rette valg for dig.

Selvom du måske ikke har nogen fysisk grund til, at vælge noget som er økologisk, så vil Badger stadig være noget for dig. Deres produkters naturlige ingredienser sørger nemlig for, at du altid vil få en blød hud og et blødt skæg, også er det bare en ekstra bonus, at du kan hjælpe naturen og miljøet, det må siges at være en win-win.

Alle Badger's produkter er
  • Uden GMO'er, kemiske eller andre hårde ingredienser.
  • Uden parabener og syntetiske stoffer.
  • Perfekte til alle hudtyper.
  • Certificeret Organiske og 100% naturlige ingredienser.
  • Fair Trade certificeret.

Som du kan høre, så prøver Badger, at gøre en forskel for dig ved, at give dig naturlige produkter, som hjælper og plejer din krop, men samtidig prøver de også at gøre en forskel for naturen, så hvis du ikke allerede er overbevist, må du næsten være det nu.

Badger er for rigtige mænd

Selvom deres logo er en sød grævling, så er det stadig nogle rigtige mande produkter. De giver bare det skarpeste, men også det blødeste skæg du har prøvet. Hvis du ligesom Mr. Badger selv arbejder ud i isende kulde, så står du hvert fald med det pæneste skæg.

Når du så kommer hjem i varmen, kan du bruge Badger's Hardworking Balm, som det hele startede med og mærke, hvordan dine hænder bare bliver blødere og blødere med tiden, ligesom Mr. Badger's egne.