Fri fragt over 500 kr. - ellers 39 kr.

Fri fragt over 500 kr. - ellers 39 kr.

1-2 dages levering

1-2 dages levering

+200.000 glade kunder

+200.000 glade kunder

Nordens største udvalg til mænd

Nordens største udvalg til mænd

Mere end 15 års erfaring

Mere end 15 års erfaring

ingen produkter fundet

Menu

D.R. Harris & Co.

Jonas Primdah - Ansvarlig på Made4Men

Jonas Primdahl

Ekspert inden for skægpleje

D.R. Harris & Co. er en af de mærker, der har mest erfaring indenfor grooming af mænd. De har igennem de seneste 200 år, opbygget en utrolig erfaring med pleje af mænd, og det har bragt dem til hvor de er i dag.

De leverer nogle virkeligt gode produkter til mænd, og vi er så heldig at have et kæmpe udvalg, her hos Made4men.

Bestsellere

Barbersæbe vs. Barbercreme

Når man skal barbere sig, så er der mange forskellige sæber og cremer man kan bruger, men hvad er egenligt forskellen, på dem alle sammen.

Hvis vi starter med barbersæbe, så er det den klassiske sæbe man brugte til vådbarbering. Det er altså den sæbe som, man rørte op i en barberskål med en barberkost. Grunden til at det stadig er meget brugt, er fordi den skum man får ud af det er klart den bedste man kan få.

Barbercreme derimod er den ældre udgave af barberskummen. Fordelen ved den frem for barbersæben, er at den er klar til at blive påført direkte på huden, men giver ikke samme blødgørende effekt, som rigtig barbersæbe.

De har hver især deres fordele og ulemper, og det handler meget om, hvad du er ude efter. Hvis du vil have den ultimative barberings oplevelse, så skal du have en barbersæbe. Vil du derimod bare have det til at gå hurtigt, er barbercremen meget bedre.

Aftershave vs. Cologne

Du tænker sikkert selv, hvad forskellen egenligt er på Aftershave og Cologne, men det vil jeg hjælpe dig med at blive klogere på her.

Aftershave
Når du barberer dig, trækker du et stykke skarpt metal på tværs af huden, og du risikere at få små rifter og snitsår. Barberingen er også med til at åbne dine porer, og gør din hud meget sårbar. Aftershaven hjælper dig med at lukkeporerne og bekæmper infektioner.

Hvornår skal du bruge aftershave?
  • Hvis du skærer dig under barbering
  • Hvis du har fedtet hud med tilstoppede porer
  • Hvis du har meget tør og følsom hud

Cologne
En Cologne er lavet fået at hjælpe dig med at komme til at lugte bedre. Det vil sige at det er mere en parfume, Cologne er også bare en forkortelse for Eau De Cologne, som betyder parfume. Brug ikke din Cologne når du skærer dig, da du skal bruge en antiperspirant og ikke en parfume.

Hvornår skal du bruge Cologne?
  • Når du vil dufte af lidt ekstra så der bliver lagt mærke til dig
  • Når du vil have en duft der varer længere end en aftershave
  • Brug dog ikke for meget Cologne, da den kan være meget kraftig i duften

D.R. Harris & Co.

De har over 200 års erfaring, med produkter til den mandlige barbering og pleje til mænd. Det er derfor at de kan producere så gode produkter, fordi de ved lige hvad deres kunder vil have. Et andet eksempel på hvor gode deres produkter er, at de i 1938 blev den royale hofleverandør i England.

Udover den gode kvalitet på produkterne, så går de hellere ikke ind for at teste produkterne på dyr. Så hvis du køber produkter fra D.R Harris & Co. er du garanteret et kvalitets produkt, som også er dyrevenligt.