Fri fragt over 500 kr. - ellers 39 kr.

Fri fragt over 500 kr. - ellers 39 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

+200.000 glade kunder

+200.000 glade kunder

Nordens største udvalg til mænd

Nordens største udvalg til mænd

Mere end 15 års erfaring

Mere end 15 års erfaring

ingen produkter fundet

Menu

Odaban

Jonas Primdah - Ansvarlig på Made4Men

Jonas Primdahl

Ansvarlig for Made4men

Lugter du også af sved under armene, eller er det bare dine tæer, der er sure? Du kan nu fjerne alt lugt af sved, med produkterne fra Odaban. De er et af de mest anerkendte mærker indenfor sved og lugt fjerningsmidler.

Samtidigt med at det fjerne lugten af sved, hjælper produkterne også med at holde områderne tørre. Så ikke nok med at du slipper af med lugten, men du slipper også af med sved pletterne.

Svedlugt

Alle mennesker sveder, og det er fuldstændigt naturligt. Det er dog meget forskelligt hvor meget vi hver især sveder. Det er også meget forskelligt, hvor meget vores sved lugter.

Normalt kan man komme af med sin svedlugt, ved hjælp af en almindelig deodorant. Man vil stadig svede, men den hjælper med at holde styr på lugten, så man ikke får den forfærdelig lugt af sved.

Hvis det ikke er nok, kan man bruge antiperspiranter. De hjælper med at regulere sved mængden, så man ikke sveder så meget. Det er dog stadig et problem for mange mennesker at antiperspiranter heller ikke er nok.

Hvordan fungerer det?

Om du sveder meget i hovedbund, under armene, i skridtet eller andre steder på kroppen, så vil produkterne fra Odaban kunne hjælpe dig. De har utroligt mange glade kunder over hele verden, og nu vil vi hjælpe danske kunder med sved problemer.

Produkterne fra Odaban går ind og blokerer dine sved kanaler, i dit områder du anvender produktet. De lukker dem ikke for altid, men holder dem lukket i flere dage, så du undgå de pinlige sved problemer.

Du vil se resultater med det samme, og du skal aldrig mere være bange, for at komme til at lugte af sved eller får store sved pletter under armene.

Læs mere om sved problemer her:

Sådan gør du:

Foot and Shoepowder

Det har aldrig været så nemt at fjerne lugten fra dine fødder. Brug den vedlagte måle ske, og put en skefuld i hver af de par sko du bruger til dagligt. Gør det syv dage i træk, og lugten fra dine fødder vil være væk, i op til 6 måneder.

Antiperspirant spray

Sørg for at din hud er fuldstændig tør, inden du påfører antiperspiranten. Den skal påføres lige inden sengetid, og skal sidde på hele natten. Næsten morgen skal produktet skylles af, eventuelt i et brusebad.

Hvis du har meget følsom hud, kan være en fordel, at spraye produktet på en vatrondel, også smøre det på med vatrondellen. Du må heller ikke påføre produktet på områder med irriteret hud eller sår.

Hand lotion

Påfør hvad der svarer til en ærtes størrelse i den ene hånd. Fordel produktet godt på håndfladerne og i mellem fingrene. Produktet kan på føres flere gange om dagen, hvis nødvendigt. Du skal gerne kunne mærke hvordan dine hænderne føles tørrer for sved, men stadig bløde og ikke helt udtørrede.