men-ü Moisture Refresh Shampoo (100 ml)

men-ü Moisture Refresh Shampoo (100 ml)

90,00 kr
90,00 kr

Loading availability message…

Trine Balleby
Beskrivelse:
men-ü Daily Shampoo er udarbejdet til skånsomt at rense og fugtiggøre, uden at fratage håret sin naturlige fugt. Dette er lige så vigtigt for håret som det er for huden. Det er fugt og ikke olier som holder håret blødt. men-ü Daily Shampoo er første skridt mod vel
Dag til dag levering
Vi sender alle hverdage og søndag
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-
Beskrivelse:
men-ü Daily Shampoo er udarbejdet til skånsomt at rense og fugtiggøre, uden at fratage håret sin naturlige fugt. Dette er lige så vigtigt for håret som det er for huden. Det er fugt og ikke olier som holder håret blødt. men-ü Daily Shampoo er første skridt mod vel behandlet hår. men-ü shampooer er anioniske, hvilket betyder at håret efterlades negativt ladet hvorimod men-ü Daily Conditioner er postivt ladet. To modsætninger tiltrækkes, hvilket gør at den maksimale mængde af balsam optages i håret uden at overbelaste håret. men-ü shampoo og balsam er i sammenhæng meget kraftfulde til at genskabe hårets struktur.

Sådan gør du:
Pump ét til to skud shampoo på en våd håndflade, fordel shampooen mellem begge håndflader og tilføre det herefter til det våde hår. Skum shampoo godt ind i håret og skyl efter med vand.

Hårtype:
men-ü Daily Shampoo passer til alle hårtyper og jævnlig brug.

Indhold:
100 ml, giver op til 120 vaske.
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

I tvivl om hvilke produkter du skal købe? Tag vores 2 guides til hudpleje lige her >>

Ofte købt sammen med: