men-ü Facial Moisturiser Lift (100 ml)

men-ü Facial Moisturiser Lift (100 ml)

135,00 kr
men-ü Facial Moisturiser Lift er en perfekt kombination af aftershave og fugtighedscreme, som giver en rigtig god følelse og hjælper til at lukke porerne i huden.
135,00 kr

Beskrivelse:
men-ü Facial Moisturiser Lift er en perfekt kombination af aftershave og fugtighedscreme, som giver en rigtig god følelse og hjælper til at lukke porerne i huden. Barbering fjerner op mod to lag hud, så det er vigtigt at have en god og høj kvalitets aftershave. men-ü Facial Moisturiser Lift fedter ikke og består af mint og menthol som giver en mere friskhed. Cremen er ideel til at opfriske om morgenen og om aftenen. men-ü Facial Moisturiser Lift er ikke kun god efter barbering, men også efter badet eller ansigtsvasken.

Sådan gør du:
Pump ét til to skud men-ü Facial Moisturiser Lift på din håndflade, fordel det mellem dine hænder og smøre cremen ud i nakken og i det område hvor du er barberet. Undgå øjnene.

Hudtype:
Men-Ü Facial Moisturiser Lift kan bruges til alle hudtyper.

Indhold:
100 ml, giver op til 165 påføringer.
Se lignende produkter

Bedømmelser
4.4
(3 bedømmelser)
Stjerner
Niels Dujardin | Eksfolierer og blødgører
Frisker ansigtet op og dæmper irritationer fra barbering.
Stjerner
Thomas Mikkelsen |
super produkt
Stjerner
ID20781105/Steffen | Ikke så imponerende
Jeg kan ikke helt se formålet med denne creme. Den føles ikke så godt i ansigtet med al den mentol. Muligvis en smagssag. Deres matte creme kan med fordel bruges frem for den her, efter min mening. Men-ü's produkter er koncentrerede, men cremerne er dog ikke så koncentrerede som deres andre produkter, som f.eks. bodyshampoo og barbergel.
Spørgsmål
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!
Ofte købt sammen med: