men-ü Shave Creme (15 ml)

men-ü Shave Creme (15 ml)

39,00 kr
39,00 kr

Loading availability message…

Kristoffer Degn
Beskrivelse:
men-ü Shave Creme er vinder af flere priser som den bedste barberingscreme og findes nu i denne endnu bedre version med forbedret konsistens og tea tree olie, som beskytter huden mod knopper og udslæt efter barbering. men-ü Shave Creme har en høj koncentration af
Dag til dag levering
Vi sender alle hverdage og søndag
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-
Beskrivelse:
men-ü Shave Creme er vinder af flere priser som den bedste barberingscreme og findes nu i denne endnu bedre version med forbedret konsistens og tea tree olie, som beskytter huden mod knopper og udslæt efter barbering. men-ü Shave Creme har en høj koncentration af smøremidler, som giver en nemmere barbering og tilfører huden den optimale mængde af fugt og dermed forhindre udtørring af huden. Mindre modstand til dit barberingsskær betyder mindre irritation og et blad som holder længere.men-ü Shave Creme kan bruges med og uden barberingskost.

Sådan gør du:
Uden barberingskost: Pump ét til to skud creme ud på håndfladen og fordel det mellem begge hænder og skum cremen op. Herefter påføres skummen den let fugtige hud.

Med barberingskost: Påfører 1 - 1,5 skud creme på siden af en fugtig børste eller i håndfladen og skum cremen op ved hjælp af børsten. Fordel cremen i cirkulære bevægelser så det giver en fin og fyldig creme.

Indhold:
15 ml, giver op til 20 barberinger.
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

Bedømmelser

4.0
(1 bedømmelser)
Stjerner
steen sørensen |

Ofte købt sammen med: