MenRock Blade Shunner Kit – Awakening

MenRock Blade Shunner Kit – Awakening

259,00 kr
Her får du MenRock Blade Shunner Kit – Awakening, som er en fantastisk gaveæske. Pakken består af tre produkter som plejer dit skæg.
259,00 kr

Blade Shunner Awakening Beard Kit fra Mænd Rock er et produkt af høj kvalitet. MenRock er nogen af de mest førende inden for skægpleje samt barbering, så de ved hvad de laver. De forsøger at skabe traditionelle produkter som gør det nemre og lækre at være en madn med skæg!

Dette sæt består af:

MenRock Sicilian Lime and Caffeine Beard Soap (100ml)
Denne skæg sæbe med duften af citrus hjælper dig med at fjerne fedt fra dit skæg og vasker alt snavns og andre produkter der har været brugt i skægget ud. Den efterlad dit skæg med en herlig duft som giver en hver kvinde lyst til at spise dig og dit skæg.
Sæben indeholder aktive ingrediens som sørger for at dit skæg får den yberste behandling. Dette indbærer blandt andet koffein som aktivere dit skæg og give det et ekstra kick.

MenRock Sicilian Lime and Caffeine Beard Balm (100ml)
Den balsam indeholder noter af citrus som kommer fra Lime fra Sicilien. Den sørger for at du får lyst til at vaske dit skæg hver eneste morgen og flyver tilmed op af sengen. Den indeholder dog også coffein, som vil sørger for at du kommer til at kick-ass, lige fra morgenstunden af.

MenRock Beard Brush
Vil du have styr på dit skæg, så anskaf dig denne børste. Den sørger for at du holder dit skæg lige, og frisere dit hår uden at blive blokeret ved gennemgang af dit skæg. Den har en lille størrelse, hvilket gør den nem at have med i rejsetasken så dit skæg altid kan være skarp.
Bedømmelser
5.0
(1 bedømmelser)
Stjerner
gergana trasborg | lækker sæt
MIN MAND ER VIRKELLIG GLAD FOR AT BRUGE SÆTTET SOM JEG SELV SYNES ER LÆKKER OG FEDT☺
Spørgsmål
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!
Ofte købt sammen med: