MenRock The Straight Razor Starter Set

MenRock The Straight Razor Starter Set

299,00 kr
En komplet startpakke for dig der ønsker at skifte til wetshaving. Pakken indeholder alt hvad der skal bruges til den klassiske, tætte og glatte wetshave. Barbering med kniv er den traditionelle og stilfulde barberingsmetode og nu kan du få alle redskaberne i en pakke.

Specialpris: 299,00 kr

Førpris: 499,95 kr

Denne startpakke indeholder alt hvad der skal bruges til den klassiske, tætte og glatte wetshave. Barbering med kniv er den traditionelle og stilfulde barberingsmetode og nu kan du få alle redskaberne i en pakke.

Hvis du gerne vil prøve kræfter med den klassiske barbering, så er dette sæt perfekt til dig. Du får alt hvad du skal bruge for at komme i gang, og så fåes det til en utroligt fordelagtig pris.

Den klassiske vådbarbering er noget enhver man skal prøve i løbet af sit liv. Det er en utroligt fed måde at barbere sig på, og det giver en god følelse at have styr på en rigtig barbering som var man hos barberen.

The Straight Razor
Den klassiske barberkniv med blad af stål for en tæt barbering. Kniven har et sort håndtag og bladet er olieret for at forhindre rust. Du opnår en traditionel barberoplevelse i dit eget hjem og denne kniv giver dig en den samme følelse som en barbering hos en professionel barber.

Det er nu slut med at smide penge efter udskiftelige barberblade, og i stedet for få fat i det rette værktøj, som en rigtig mand ville vælge. Det er på tide du prøver barbering med en rigtig barberkniv, og her får du en super god kniv, specielt hvis du gerne vil prøve den gammeldags barbering.

The Shave Cream
Barbercreme der nærer og beskytter huden mens den mindsker hudirritation. Skummen gør kniven i stand til at barbere helt tæt så du får det glatte og bløde resultat du ønsker.

Det er en utroligt lækker barbercreme med duft af sandeltræ som er en meget klassisk barberingsduft. Det er et lækkert alternativ til almindeligt barberskum, da det hjælper med at pleje og beskytte huden under barbering.

The Strop
Den lækre læderstrop er lavet i England af kvalitets læder, og det er den du bruger til at slibe barberkniven, når du ikke synes den er skarp nok til barbering længere.

Der er ikke noget mere "badass" end at slibe sin egen barberkniv på en rigtig læderstrop. Ved at bruge stroppen ofte, sikre du dig en tæt og behagelig barbering hver gang.

The Brush
Barberkosten er af høj kvalitet, den er lavet i det man kalder "synthetic fiber" som er kunstigt fremstillede grævlinge hår. Da de er kunstigt fremstillet er de designet 100% til barbering, du får derfor en god skumfordeling og en blid massage af børsten.

Håndtaget på børsten er lavet i et unikt design, der ligger utroligt god i hånd. Den specielle udformning gør det nemt at hold om børsten, og selv materialet til håndtaget er imiteret elfenben.

Det skal du vide:
Dette er bogstaveligt talt et starter sæt. En god måde at prøve de forskellige old-school barberingsredskaber før du investerer i et kvalitetssæt.

Så hvis du gerne vil prøve den klassiske vådbarbering, så er dette sæt et godt sted at starte, fordi du får alt det du skal bruge for at komme i gang.

Sættet indeholder:
1 stk. MenRock - The Straight Razor
1 stk. MenRock - Shaving Cream (100 g)
1 stk. MenRock - Strop
1 stk. MenRock - Shaving Brush
Bedømmelser
4.8
(5 bedømmelser)
Stjerner
Palle Knudsen | God kvalitet
Super hurtigt levering,godt produkt til prisen
Stjerner
Peter Christensen | Flot Razor startsæt
Fine varer til god pris.
Stjerner
Jeanette List | godt produkt
Meget tilfreds. Godt produkt til de penge
Stjerner
Sabine Bartroff | God kvalitet
Jeg har købt MenRock The Straight Razor Starter Set og min mand er yderst tilfreds :) super kvalitet og super service :)
Stjerner
kenny gullaksen |
Spørgsmål
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!
Ofte købt sammen med: